Synes du, din kæreste klæder sig en smule kedeligt, eller kunne du bare godt tænke dig at overraske ham med nogle items, som gør ham mere moderne og stilfuld? Så kan du med fordel læse med videre her.

 

I dette indlæg finder du nemlig en guide til, hvordan du kan pifte din kærestes stil op, så den bliver mere stilfuld. Det er faktisk ikke så svært, som det kan lyde, så læs med og bliv klogere.

 

Moderne chinos

Chinos er betegnelsen for et par bukser, der minder om en afslappet habitbuks. Denne type buks har været set meget i gadebilledet, både på herrer og damer, i løbet af de senest par år, og dette er ikke uden grund. Et par chinos er nemlig nemme at style og kan bruges i mange forskellige situationer, hvad enten du skal til fødselsdag eller på arbejde. Det bedste ved denne buksetype er, at de ser supersmarte ud på enhver mand og efterlader et både moderne og stilfuldt look.

 

Leder du efter det perfekte par chinos til din kæreste, så kan du finde et stort udvalg ved at klikke på linket.

 

En klassisk polo

En anden måde, hvorpå du nemt kan pifte din kærestes tøjstil op, er ved at give ham en polo. En polo er en nem måde at give looket et klassisk og stilfuldt look. Poloer fås i mange forskellige farver, hvilket gør dem brugbare for alle mænd. Dette medfører også, at en polo er meget anvendelig i flere forskellige foranstaltninger. En polo kan derudover sammensættes til nærmest alle typer af bukser eller sågar shorts. Køber du en polo til din kæreste, kan det altså næsten ikke gå galt.

 

En smart skjorte

Det næste råd er ligeledes nemt at føre ud i virkeligheden og handler altså om at finde en smart skjorte til din kæreste. En skjorte behøver ikke nødvendigvis at være stiv i stoffet og figursyet, som ofte forbindes med businessmænd, der findes nemlig et hav af forskellige skjorter på markedet.

 

Der er altså garanti for, at der findes en skjorte, som passer til netop din kæreste, fordi der findes så mange forskellige slags i et utal af mønstre, farver og materialer. En skjorte er ligeledes meget anvendelig og kan kombineres med nærmest alle typer af underdele. Det smarte ved en skjorte er desuden, at din kæreste selv vælger, om den skal være åben eller lukket, hvilket giver ham rig mulighed for helt selv at vælge det look, han bedst kan lide.

 

Et bælte kan gøre en stor forskel

Et bælte er en accessorie der ofte undervurderes, men som rent faktisk kan gøre en stor forskel for looket. Ved at anvende et bælte kan din kæreste nemt få sit look til at se mere sammensat ud. Vælg gerne et pænt bælte med en flot læderrem og et smart spænde, så er der garanti for, at looket ser stilfuldt ud. Vil du have outfittet til at se ekstraskarpt ud, så sørg for at sko og bælte matcher i materiale og farve.

 

LÆS OGSÅ: Silketørklæder – Fra billige til extravagance