Kontakt

Her på siden har vi fokus på skønhed. Den skønhed, der kan tages fra det indre og udvikles gennem tøj og accessories. Fokus på Beauty Block er primært kvinden – og det er naturligvis ikke fordi mænd også er skønne. Det er de. Men vi er kvinder og derfor er vores fokus også på kvindens skønhed.

Vi tror på de klassisk idealer om skønhed, men vi tror også på de bevægelser, hvor skønhed også dyrkes lidt borte fra vores klassiske idealer.

Derfor arbejder vi løbende på at udvikle indhold og nyttige informationer. For eksempel har vi udviklet følgende guide:

Strømpebukser i store størrelser – Dette er en guide til kvinden med dejlige runde former, og som vi ofte oplever bliver nedprioriteret i de stores tøjbutikker. Dette er ikke rimeligt, da skønheden ikke skal fjernes fra kvinder med store dejlige former. Denne guide til strømpebukser i store størrelser er blot en af mange, og vi håber meget du vil følge med og støtte siden med nogle likes, og så skal vi nok komme med mange flere guider.

Vi har også udviklet en hel side, der fokuserer på smykker. En hel naturlig del af den kvindelige skønhed findes igennem smykker. Du kan se meget mere om smykker her på siden vi kalder smykkebasaren.

Blandt andre medier fra KH Medier, der kan du blandt andet finde Københavner mediet CPH Hygge og du kan finde vores magasin med fokus på mode, trends og den nyeste gossip på TidensTendenser.