Silketørklæder – Er du på udkig efter en sikker klassiker? Et item, der kan pryde garderoben og sørge for, at selv de mest enkle outfits ligner en million? At DU ligner en million? Her smyger silketørklædet sig elegant ind i billedet.  Et silketørklæde er altid smukt i sig selv, og man kan næsten ikke nænne ikke at bruge det, kan man? Hvad enten man foretrækker, at eksempelvis det fine dyreprint pynter i stuen eller omkring halsen, når man skal på job, er et silketørklæde et must i garderoben. Det stilsikre tørklæde vil med garanti udgøre netop den basis-accessory, du altid mangler til at pifte ethvert outfit op. Eller pifte ned, om man vil. I dag er silketørklædet nemlig ikke blot en ekstravagant accessory – det kan også være et vigtigt led i et boho-look eller pynte om håret.

Den rene luksus

BESOS ved det – et silketørklæde er ikke bare et silketørklæde, om end ethvert silketørklæde skal være det rene luksus. BESOS tilbyder derfor silketørklæde i utrolig mange fine og forskellige mønstre – eksempelvis fantasy, paisley, dyreprint og fine dyreprint. Disse kan fås i både twill, crepe de chine, chiffon og meget mere. Kvaliteterne varierer naturligvis også, og som følge heraf varierer prisen også. Kvaliteten afhænger af indfarvning, forarbejdning (kantning) samt hvor kraftigt stoffet er.  Hos BESOS findes fine silketørklæder fra Andéol, hvor tørklædet kan være printet i helt op til 29 forskellige farver.

Håndsyede kanter – kostbar med kanon levetid

Skal silketørklædet ikke ”bare” være et hvilket som helst tørklæde, og ønsker du ekstravagance, er håndsyning hemmeligheden bag. Et silketørklæde med håndsyede kanter er nemlig utrolig eksklusivt og kostbart. Og et sådant lækkert tørklæde kan være en fast del af din garderobe i årevis – helt uden at gå af mode oven i købet.

Silke – men hvorfra?

Alle kender silke, de fleste har hørt om silketørklæder, men det er måske alligevel de færreste, der har helt tjek på, hvordan silke fremstilles – omend de har tjek på stylingen af det smukke stof.  Faktisk fremstilles silke af sommerfuglens kokoner. Stoffet er blødt, og de fine fibre sikrer, at stoffet ikke krøller. Derudover er du også garanteret et tørklæde, der er utroligt behageligt at bære.  Silke er næppe et nyt stof, men grundet dets gode kvalitet og lethed lever det stadig højt på markedet den dag i dag – og har gjort det i årtusinder.

BESOS klæder hele verdenen

BESOS er en webshop, der tilbyder de fineste, mest eksklusive tørklæder. Designet er dansk, men dette begrænser ikke BESOS’ succes i udlandet – tværtimod. Især Manhattan, New York, har fået øjnene op for de fornemme silketørklæder, der forhandles her. Og inden længe vil Danmark garanteret også for alvor få øjnene op for BESOS, da mulighederne her er mange. Du finder diverse farvekombinationer, mønstre og størrelser, og kun du afgør, hvordan tørklædet skal styles.

silketørklæder

Et af de silktørklæder, der primært sælges på Manahatten

Klik her for at se hele udvalget af silketørklæder hos BESOS

Styling af et silketørklæde – hvilke muligheder er der?

Det siger sig selv, at lige så mange forskellige tørklæder, der findes, næsten lige så mange muligheder for styling er der. Silketørklædet fås nemlig næppe blot i en facon.  Du kan altså finde et silketørklæde, der er alt fra kvadratisk eller rektangulært til trekantet, og mulighederne stopper ikke her. Størrelserne varierer naturligvis også. Et silketørklæde kan eksempelvis anvendes som sjal, pynte på en stol i hjemmet, om hovedet, halsen eller håndleddet, som bælte eller som pynt på kufferten.  BESOS har nederst på deres side lavet denne film som inspiration til, hvordan dit eksklusive silketørklæde kan komme til sin ret.

Silketørklæder til alle priser

Som før nævnt er et tørklæde ej blot et tørklæde, og derfor findes disse naturligvis i mange forskellige kvaliteter – og dertilhørende priser. Dette viser nedenstående butikker på fineste vis. Hos KlunzShop finder du et rigtig fint silketørklæde til en pris på 700 kr., og på Love Of Green finder du mange forskellige flotte silketørklæder til omkring 100 kr. stykket. Fælles for de to sider er dog, at silketørklædet udgør en kanon basis accessory.

Beck Söndergaard silketørklæde - som du kan finde hos Klunzshop. Klik på billedet for at se udvalget

Beck Söndergaard silketørklæde – som du kan finde hos Klunzshop. Klik på billedet for at se udvalget

love of green silketørklæder

Silketørklæde fra Love of Green – bare klik på billedet for at se udvalget

De eksklusive silketørklæder er kendetegnet ved at have håndsyede kanter, hvorimod et silketørklæde, der rammer en prisklasse, de fleste kan være med på, ofte er med maskinsyede kanter. Dette er altså en af de grundlæggende forskelle. Fælles for de fleste silketørklæder er dog, at rens er at foretrække, da langt fra alle typer silke kan tåle maskinvask.

Hos BESOS forhandles som sagt de fineste silketørklæder, og du får oven i købet altid gratis fragt. Og ikke nok med det, vil dit nye silketørklæde til din unikke anledning hurtigt være indenfor døren efter din bestilling. Det er altså blot med at få dit første (ud af mange, garanteret) silketørklæde i hus eller sikre dig endnu et til samlingen.

Drøm dig væk på et blødt ”tæppe”

 

Hvilken kvinde har ikke på et eller andet tidspunkt i sit liv drømt sig væk til New York og forestillet sig, at hun var Carrie Bradshaw fra Sex And The City? Drømt om, at man bare kan være hende, alle accessories og kjoler klæder? At man kan gå fra at være i arbejdstøj til pludselig at passe til et fint aftenselskab? Det har du muligheden for nu! Med et silketørklæde kan du på fornemste vis ændre dit outfit på et splitsekund, og kvinderne i New York HAR allerede opdaget fordelen ved dette. Er det ikke på tide, du hopper med på silkebølgen og forkæler dig selv?

Tænk bare på, at et silketørklæde vil kunne pryde dine outfits de næste mange år, at du med et silketørklæde i hånden har en fornem basisvare til garderoben, samt at tørklædet ikke blot kan bruges om halsen.  Og tænk på hvilken farverig verden, du åbner op for – et silketørklæde kan fås i alle regnbuens farver. Forestil dig eksempelvis et klart blåt silketørklæde på de grå tøjdage. Eller forestil dig, at tørklædet om halsen forvandles til et tørklæde om håret, når aftenen melder sig. Et nyt, ekstravagant outfit er kreeret – på nemmeste vis.