Har du også tænkt, at du vil se godt ud i et par stramme, sorte læderbukser? For så har du helt sikkert ret! Læderbukser er et undervurderet stykke tøj, der ser godt ud på langt de fleste kvinder. Læs her, hvordan du vælger det rigtige par til dig!

Du er sikkert vant til at gå i jeans, joggingbukser og måske et par flotte chinos. Men læderbukser har du nok sjældent haft om benene. Og det er en fejl! De er nemlig perfekte til at fremhæve dine former, og de kan bruges både til hverdag og fest.

Det er dog forståeligt, hvis du er lidt nervøs over at investere i et par læderbukser. For hvor skal du starte? Og hvordan styler du dem bedst? Så for at gøre det lettere for dig, har vi samlet nogle gode råd, du kan følge.

flotte sorte læderbukser til kvinder

Biker-stilen er mest populær blandt kvinder

Den mest populære buksetype til kvinder er biker-stilen. Det er et par bukser, der ligner dem, du vil bære på en motorcykel. De sidder tæt til kroppen – og fremhæver både din ben og din bagdel på den bedste måde. Se f.eks. de her stilede Storia læderbukser fra Gestuz her!

Med et par biker-læderbukser vil du se rå og sexet ud. Og de vil helt sikkert også give din selvtillid et ekstra skub opad. For hvis du ser sej ud udenpå, føler du det som regel også indeni!

Vælg den ægte vare og den rigtige størrelse

Når du går ind i tøjbutikker og spørger efter et par læderbukser, viser de dig ofte et par billige kopier. Der er nemlig et stort udvalg af bukser i falsk læder på markedet. Men det er ikke her, du skal gå hen, hvis du drømmer om bikerstilen.

Falsk læder holder for det første ikke til at blive brugt i lang tid. Og så vil pasformen sjældent være lige så god som med den ægte vare. Sørg derfor for at vælge et par i ægte læder.

Derudover er det vigtigt, at du prøver dem, inden du køber. For hvis de er for store eller små, vil de aldrig se godt ud. Til gengæld er de både stilede og behagelige i den rigtige størrelse.

smarte læderbukser til kvinder

Style dine nye bukser rigtigt

Nu har du investeret i dit første par bikerbukser, men hvordan skal de så styles? Det er helt op til dig, og der er flere måder, du kan gå til opgaven på. Overvej for det første, om du er til den rå eller den feminine stil.

Hvis du er vild med det rå look, kan du parre dine bukser med simple design og farver. En hvid t-shirt med et flot print, et par støvler og evt. en cardigan eller jeansjakke udover. Og så er du klar til at tage byen med storm!

Er du til den mere feminine stil? Så kan du stadig sagtens gå med læderbukker. Par dem med sarte farver og stoffer. Overvej f.eks. en flot skjorte i et tyndt stof, og find dine yndlingshæle frem fra skabet.

Uanset hvad din personlige stil er, går du aldrig galt i byen med et par læderbukser. Det er et undervurderet stykke tøj, som alle kvinder bør have i deres garderobe!

Læs også: Den store guide til danske bryllupstraditioner

Flere flotte læderbukser til kvinder

Har du tips til steder, hvor man kan finde flotte læderbukser til kvinder, så kom endelig med kommentarer nedenfor!