Når du går op i mode, så ved du garanteret, hvad der rører sig inden for både overtøj, toppe, underdele og fodtøj. Men tænker du over, at der faktisk er en trend inden for al slags beklædning? Også undertøj, badetøj, nattøj og træningstøj f.eks. Ja, selvfølgelig gør du det! Men hvad er trenden lige nu? Det kan du læse mere om herunder.

Hvis du skal krydstogtferie, spaophold eller shelterovernatning med veninderne, skal du selvfølgelig være klædt moderigtigt på, som du altid er, men du skal også være klædt på til lejligheden.

Er du på jagt efter en butik, hvor du kan få supermoderne tøj inden for bodywear, så kan vi varmt anbefale Hunkemöller som stedet, du skal besøge.

En trendy badekåbe til enhver anledning

Hvad enten du skal på hotelophold, vinterbade eller på overnatning i et shelter, så er en morgenkåbe / badekåbe alfa og omega. Tykke badekåber af fleece er hotte lige nu.

Den kan holde dig varm, når du hopper ud af sengen efter at have ligget under den varme dyne. Eller den kan varme dig op igen efter en tur i den kolde balje.

Men du kan også få morgenkåber, der mere er en accessorie end praktisk beklædning. F.eks. findes der rigtig mange flotte og feminine kimonoer, som er perfekte, hvis du f.eks. skal på et cruise eller på et slotsophold og bare lige skal dække dit nattøj eller din nøgne krop, når du står op, mens du spiser morgenmad eller går ud i bad. Her er blomster eller farverige mønstre et hit.

Se smart ud til træningen

Er du aktiv, er det vigtigt med komfortabelt tøj, når du skal ud at løbe, en tur på klatrevæggen eller i fitnesscenteret. Men komfort kan sagtens gå hånd i hånd med mode.

Anskaf dig et træningssæt – eller flere, så du har nogle at skifte imellem – som du føler dig godt tilpas i og ser hamrende godt ud i.

Du kan finde sports sæt i mange forskellige trendy farver og design. Og både med kortærmede, ærmeløse og langærmede toppe og ligeledes med både kort- og langbenede underdele. Et hit lige nu inden for træningssæt er bar mave.

Pak kufferten med moderigtigt tøj

Fuldend din garderobe med moderne badetøj, undertøj, nattøj og træningstøj samt en trendy badekåbe. Så er du klar til enhver anledning og til ethvert tidspunkt på døgnet. Så pak kufferten, og hav en god rejse, weekend eller anden oplevelse.