Hvis du går de varme sommermåneder i møde, og føler at din garderobe ikke afspejler hverken den person du gerne vil være eller vejret, er det måske tid til at udskifte lidt i sortimentet. Her får du gode ideer til hvordan du fylder tøjskabet op med alt fra sko og tilbehør til smart modetøj til rimelige priser produceret i Europa.

Sko og sandaler

Der er intet, der skriger sommer og sol, som et par sandaler eller klipklapper. Tennissko og lyse sneakers kommer man også langt med, men lige meget hvad du er mest til, så virker det tid til at skifte ud. Måske din sandaler er flere år gamle, godt nedslidte og ved at falde fra hinanden i remmen. Eller måske du slet ikke har et par stilrene og simple klipklapper, der kan tages på ved selv den hurtigste tur på stranden? Kort og godt; få ryddet lidt ud, så der er plads til skotøjet, der befrier tæerne.

Tøj

t ud, så Ikke nødvendigvis vigtigt af alt, men i hvert fald vigtigt i sig selv er at finde sommertøj. Det skal helst være lyst og let, og så gør det heller ikke noget hvis det er smart modetøj til rimelige priser produceret i Europa. Derved er det heller ikke en større investering at skulle ud og finde tøj i de varme måneder. Hos Marta du Chateau kan du finde hvad end du har brug for af sommerligt og smart modetøj til rimelige priser produceret i Europa.

Tilbehør

Sidst, men ikke mindst, er det afgørende ikke at gå ned på accessoires. Det gælder alt lige fra smykker i alverdens farver og udformninger, til lette silketørklæder og hårbånd. Der er intet der kan peppe et sommeroutfit op som et bare farverige øreringe, skinnende ringe og et blødt og fængende silkebånd i håret.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.