Hos Frk. Himmelblå kan du finde alt det nyeste fra top brands, og orientere dig i, hvad der er det mest trendy lige nu. Her er der fokus på kvalitet og personlig stil. Du kan finde både basic tøj og unikke accessoires, så du er helt klar med en garderobeopgradering, for den kommende sæson. Her kan du læse mere om top brands hos Frk. Himmelblå.

Trendy sko og accessoires hos Frk. Himmelblå

Hos Frk. Himmeblå, kan du finde trendy sko fra blandt andet den danske skogigant BilliBi, der er kendt for, at producere kvalitetssko, i et bredt spekter af størrelser. Det gør det meget nemmere for dig, der gerne vil gå i smukke, komfortable sko, at også finde noget der passer. Besøg Frk. Himmelblå her og udforsk top brands nærmere. Her er der rigeligt med muligheder for at udvikle din stil i den helt rigtige retning.

Forhandler af luksusmærket Mulberry

Som en af få i Danmark, er Frk Himmelblå også forhandler af det ekslusive, britiske taskehus Mulberry. Her kan man få tidløse tasker og accesoires, i fantastisk kvalitet. Det er også blevet en form for statussymbol, at eje en af de ikoniske tasker. Det der er fordelen med Mulberry, over mange andre brands, er at selv om taskerne og tilbehøret er let genkendeligt, så går de ikke af mode i samme grad som fra andre brands, der er mere trendbaserede. Man kan derfor med fordel investere i en smuk, klassisk taske fra Mulberry, og stadig være sikker på at bruge den om nogle år, og føle sig lige så fin. En luksustaske af denne kaliber, giver umiddelbar stil. Det er næsten ligemeget hvad du har på, når du har en Mulberry-taske på armen. Den sender et tydeligt signal om en elegant og stilbevidst kvinde. Mulberry er verdenskendt for sin fantastiske kvalitet, og evne til at producere tidløse tasker. Du kan også få lækre læderhandsker og smukke uldtørklæder fra Mulberry, der er i fantastisk kvalitet.

Eksklusive brands

Her kan du også finde lækkert kvalitetstøj fra Red Valentino, et undermærke af det eksklusive italienske modehus Valentino. Dette er et mærke med et lidt yngre præg, og kan give en flirty edge, til din stil. Frk. Himmelblå fører også eksklusive Kenzo og ACNE, Marc Jacobs og Max Mara. Det er rart, at man kan finde alle de gode mærker på et sted, så man nemt kan finde looks der passer sammen i høj kvalitet. Hos Frk. Himmelblå finder du disse top brands, og mange, mange flere. Du kan også nemt finde basistøj fra Rosemunde og smykker fra Julie Fagerholt, til at supplere dit look med.

En god garderobe starter med god kvalitet. At fokusere på brands, der med sikkerhed kan levere dette, kan give din garderobe et velfortjent løft. Det er umuligt at gå galt i byen, med det udvalg af eksklusive mærker, som du kan finde hos Frk. Himmelblå. Det er allerede kurateret for dig, så du trygt kan vælge styles, der passer til lige præcis din personlige stil. Når man har en godt sammensat garderobe af høj kvalitet, er det aldrig svært at finde noget at have på.