Drømmer du om at tjene penge på dine brugte trusser frem for at skulle vaske dem, kan du nu finde en guide til det på nettet.

De fleste smider bare deres brugte trusser i vasketøjskurven, når de har gået med dem en dag. Der er dog også flere og flere kvinder, der smider deres i en konvolut og sender den af sted til en mand, der har betalt dem for det.

Nu har siden dildo-priser.dk oprettet en side, hvorigennem du kan sælge dine brugte trusser og også finde en guide til, hvordan du bedst gør det. Det er for eksempel i forhold til bestilling, fragt og betaling. Normalt kræver det, at du opretter din egen hjemmeside, hvis du gerne vil sælge dine brugte trusser.

Der er et stort marked for brugte trusser bare i Danmark. Hver måned er der omkring 1000 søgninger på brugte trusser – og hvis du henvender dig til udenlandske kunder også, er der et endnu større marked.

Maria tjener 2000 kroner om måneden

En af dem, der tjener gode penge på at sælge sine brugte trusser, er den arbejdsløse Maria. Hun sælger sine trusser for 200 kroner per styk og tjener omkring 2000 kroner om måneden på dem. Hun er begyndt kun at købe trusser med henblik på at sælge dem.

Læs mere i artiklen fra EkstraBladet her