De fleste af os har områder på kroppen, som er tørre, dette kan være ubehageligt, og det er om ikke andet i hvert fald ikke pænt at kigge på, og derfor noget de fleste af os for det meste prøver at undgå. Det kan også være irriterende med tør hud, da det kan være grund til kløe og generel irritation i huden, hvilket altså går ud over andet, end blot udseendet.

Therefore, if you are also looking for a way to get rid of dry skin, then you are not the only one, and there is plenty of help to get. However, it can be a bit confusing world if you do not have complete control over all the creams and products that are out there, so you can read a bit here to see how you can get rid of dry skin.

Invester i en god ansigtsolie

Det er måske ikke noget man hører om så tit, men håret er altså ikke det eneste på kroppe, der har godt af noget olie, en gang imellem, dit ansigt kan nemlig også nyde godt af olie, og du kan derfor købe noget ansigtsolie. Dette fungerer på samme måde som med håret, og får det bare til at være mindre tørt, og kan hjælpe. Man skal dog nok lige prøve forskellige cremer før man springer, ud i ansigtsolie, da olien altså kun er, hvis ansigtet virkeligt er tørt, og har brug for hjælp som cremerne ikke kan give. Olien hjælper dog helt sikkert, dog kan det få ansigtet til at se lidt fedtet ud, og det kan derfor anbefales at bruge den om aftenen før man gør i seng.

Er du stadig i tvivl om, hvilken olie du skal købe og, hvor du finder den bedste til prisen, så kan du eventuelt tjekke olie til Rosacea – her nævner de nogle forskellige olier, som er oplagte til ansigtet, og hvad fordelen og ulemperne er ved de forskellige, det kan derfor klart anbefales at tjekke siden ud, hvis du som mange af os, også døjer med tør hud. Det er altid godt at få lidt hjælp og kigge på andres erfaringer også, en anden mulighed er derfor også at spørge familie og venner, måske har nogen af dem haft samme problemer, med den tørre hud, og har derfor nogle gode olier, eller andre lignende som du kan prøve.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.