Annonce

Drømmer du om at få en hurtigere morgenrutine? Og kunne du godt tænke dig at slippe for at bruge tid på at lægge den helt rigtige mascara hver eneste dag? Så er der heldigvis en række produkter, du kan bruge, som hjælper dig med at fremhæve din naturlige skønhed. 

Læs med nedenfor, hvor vi snakker om fordelene ved at bruge en serum til vipper og have en fast hudplejerutine. 

Få længere, stærkere og flottere vipper med en serum

Det er desværre ikke os alle, der er velsignet med lange bambivipper fra naturens side af. Men hvis du går og ønsker dig at få mere fyldige vipper, er der heldigvis råd for det.

Med en serum til vipper kan du nemlig booste væksten af dine vipper. Alle serummer til vipper er forskellige, men fælles for dem er, at en vippeserum indeholder en række forskellige ingredienser, der alle arbejder benhårdt på at hjælpe dine vipper godt på vej.

Som regel indeholder en serum til vipper ingredienser som:

  • En form for peptid, der sætter gang i din vippevækst
  • Antioxidanter, der renser og beskytter vipperne
  • Olier, der nærer og fugter vipperne

Mange kvinder oplever allerede efter få uger, at de kan se resultater af deres serum til vipper. Andre skal bruge serum i flere måneder, før de kan se en forskel. 

Sammensæt en række hudplejeprodukter

En anden ting, der kan give dig lyst til at bruge mindre makeup, er en flot og velplejet hud. Men hvordan får du det? Det er der mange holdninger til. Men én af dem er, at du skal have en god hudplejerutine. 

Alt efter om du har tør, normal, kombineret, olieret eller uren hud, skal du finde en rutine med hudplejeprodukter, som fungerer for dig. På nettet finder du et bredt udvalg af hudplejeprodukter, som alle virker forskelligt. Det handler som regel om at prøve sig frem, indtil du finder en rutine, der fungerer for dig. Og så skal du holde dig til den.

I en god hudplejerutine bør du have de her hudplejeprodukter:

  • En makeupfjerner – hvis du bruger makeup
  • En ansigtsrens – vælg en ud fra din hudtype
  • En tonic – til at rense de sidste rester af makeup, forurening og snavs væk
  • En serum – find en, der hjælper med de hudproblemer, du har
  • En dagcreme og natcreme eller en 24 timers-creme – til at fugte, beskytte og pleje huden
  • En solcreme – du skal have solcreme på hver dag, også selvom solen ikke skinner

Slutteligt er det vigtigt at understrege, at et væld af faktorer spiller ind på det at have en velplejet hud – det er ikke kun de hudplejeprodukter, du bruger, der tæller. Her er det værd at nævne livsstil, kost, motion, væskeindtag, søvn, hormoner og dit generelle helbred.