Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder strandture. Hvis du ligesom mig også har trænet i løbet af vinteren for at blive klar til sommertøjet, så vil du sikkert heller ikke have noget imod at vække lidt opmærksomhed, når du står på stranden. Det kan imidlertid være svært, for der er ofte rigtig mange piger på stranden.

Med andre ord skal man have det rigtige badetøj, så man kan vække den rigtige form for opmærksomhed.

Bikinier og badedragter

De mest almindelige valg blandt de strandglade piger er badedragter og især bikinier. Begge dele er perfekt, når man både vil bade og have en lækker, sommerbrun kulør. Det er dog meget forskelligt hvilket badetøj, som man skal vælge. Det er i høj grad afhængigt af ens kropstype, for der er intet tidspunkt, hvor den er mere tydelig, end når man har badetøj på.

Der er ting som visse kropstyper skal undgå. Disse kan generelt deles op i tre:

  • Hvis du døjer med mave, der ikke er så flad, som du måske ville ønske, så gælder det om at undgå lavt skårne bikiniunderdele, da disse vil få maven til at virke større.
  • Har du en stor barm, bør du undgå bikinitoppe, der ikke giver tilstrækkelig støtte. Dette er til dels for at undgå uheld, når du bader, men også for at skåne din nakke, der ellers kan blive belastet.
  • Endeligt bør man undgå hotpants og små bikinitrusser, hvis bagdelen er det område, hvor man bærer nogle ekstra kilo.

Følger du disse tre råd, bør du sagtens kunne finde en bikini eller badedragt, der passer til dig og din krop. Husk at du kan få et godt overblik over bikinier på bikini-2014.dk

Et spændende alternativ

Hos DressMe.dk kan du finde et bredt udvalg af badetøj – heriblandt et lækkert udvalg af monokinier. En monokini er det spændende alternativ til de traditionelle typer badetøj. Mange fravælger badedragten, fordi de føler, at den virker gammeldags og konet. Der er imidlertid intet gammeldags ved monokinien, der på mange måder er mere forførende end en bikini.

Hvis du også overvejer at købe en monokini, så kan du med fordele følge de samme tre råd, der gælder, når du skal vælge bikini – så bliver du med garanti sommerlækker på stranden.

En monokini kan nemlig sagtens være det ideelle valg for dig. Det gælder bare om at være modig og turde skille sig lidt ud fra mængden.