Vinteren står for døren, og det bliver mørkere for hver dag som går. For at holde vinterdepressionerne på afstand, så er det vigtig at man sørger for at forkæle sig selv igennem de mørkeste måneder. Hvis man sørger for at føle sig veltilpas og lækker, så kan man nemlig bedre holde vinteren ud.  

Selvforkælelse i alle afskygninger 

Det er vigtigt at tage vare på sig selv, og sin krop, specielt om vinteren. Det at man giver sig selv en lækker oplevelse, eller en forskønnelse, på en gråvejrsdag, kan være medvirkende til at man holder fanen højt igennem vinteren. Selvforkælelse kan være så mangt, og det er helt individuelt, hvad som får en til at føle sig vel tilpas. Du skal selvfølgelig vælge selvforkælelse som gør dig glad, og som får dig til at føle dig vel tilpas.  

De fleste vil nyde en tur til frisøren. Hvad med at besøge den bedste frisør i Roskilde på en helt almindelig går mandag. Det at blive forkælet efter alle kunstens regler i et par timer, og derefter komme ud på gaden som en bedre udgave af sig selv, er guld værd. Det kan også være at du skal bruge en eftermiddag i tandlægestolen, og sørge for at du kan møde verden med et hvidere smil. Hvis du har brug for en større forandring, så kan det være du skal tjekke mulighederne til fornyelse på et privathospital.  

Selvforkælelse til hverdag og fest 

Det kan selvfølgelig være lækkert at bruge en dag på selvforkælelse, hvis du skal til en større middag eller en fest. Men hvorfor ikke sørge for at få selvforkælelse ind i hverdagen. Det er ikke altid der skal så meget til, for at du skal få lidt mere overskud igennem vinteren. 

Det kan være en god ide at du giver dine fødder en omgang fodbad, med peeling og en god fugtighedscreme. Du kan også bruge nogle slanter på at købe en ansigtsmaske, som giver huden noget tiltrængt fugtighed til at stå imod kulden. Hvis du er så heldig at du har badekar i hjemmet, så er det oplagt at du sørger for at nyde et langt varmt bad, mindst en gang om ugen.  

Du skal også sørge for at virkelig slå på stortrommen en gang imellem. Hvad med at tage din kæreste, eller en god ven, med på et wellness ophold på et af de flotte badehoteller som ligger langs den danske kyst. Efter en lang weekend med forkælelse, så vil vinteren virke kortere.