Nogle går meget op i, hvordan de klæder sig, hvor andre måske synes det kan være ganske lige meget. Hvis du falder lidt i den sidste kategori og har en tendens til bare at tage det tøj på der lige er tilgængeligt. Så kan du her læse om, hvorfor det måske ikke altid er den bedste løsning.

At være komfortabel på fysisk og mentalt

Der findes rigtig meget forskelligt dametøj, og også rigtig mange forskellige stile, hvorpå tøj kan sammensættes. Og det kan godt være et overvældende marked at befinde sig i. Særligt, hvis det ikke er i din interesse. Men den måde du klæder dig på, kan i nogle tilfælde faktisk godt have en indflydelse på din hverdag. For eksempel er det rigtig vigtigt at det dametøj, du klæder dig I gør dig komfortabel. Både fysisk, i den forstand, at det sidder behageligt, men også mentalt. For når dit tøj passer til dig mentalt, altså sådan at du synes du ser godt ud i tøjet, så kan det vær med til at give dig mere selvtillid til dagen, og dermed måske også der hvor du er mest klar til at håndtere de forskellige udfordringer den kan bringe. Så hvis du ikke har noget tøj, der giver dig den følelse, så kan du klik her at udforske, hvad der så kan.

At finde sin personlige stil

Og det kan jo starte din rejse på vejen hen mod din personlige stil. Og det kan være en meget spændende og givende rejse, der nok egentlig aldrig helt slutter. Og det er måske også det mest magiske, for da er du aldrig rigtig fastlåst ved noget. I stedet kan du udforske dit udtryk, hvilket også er en vigtig egenskab dametøj og stil kan have. Det kan give dig muligheden for at male nyt på kanvasset hver dag.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.