Personligheden er noget af det vigtigste, hvis to personer skal finde magien sammen og ende ud i et lykkeligt parforhold. I første omgang er det dog ofte det ydre, udseendet, som er afgørende for, om der opstår tiltrækning. Dette gør sig gældende for dating generelt og det gør sig i høj grad også gældende på datingsider og –apps såsom Tinder. I denne artikel hjælper vi dig med at tage perfekte billeder til din Tinder-profil.

På Tinder bliver du ofte bedømt af potentielle partnere på ganske kort tid, når dit billede dukker op på deres skærm. Alene ved at se på et eller flere af dine billeder, vil personen i den anden ende have dannet sig et indtryk af dig og vurderet, om de er interesserede.

Hvis du for alvor skal have succes med at date gennem Tinder, skal du derfor som minimum have et par gode billeder på din profil.

I det følgende får du tre simple tips, som ikke kræver alverden af dig, men som kan gøre en enorm forskel, når du knipser selfies eller tager billeder foran spejlet derhjemme.

Din bedste side

Ingen mennesker er fuldstændigt symmetriske. Det gælder kroppen og det gælder hovedet og ansigtet, hvor særligt sidstnævnte kan have stor indflydelse på udseendet.

Det lyder måske lidt fjollet, men fordi ansigtet ikke er symmetrisk, vil langt de fleste mennesker have én side, som er pænere end den anden.

For at kunne tage de bedste billeder af dig selv, skal du selvfølgelig gøre det fra din bedste side. Det er dog ikke fordi, du skal stå med siden til, som er du en kriminel, der skal have taget mugshots, men du kan med fordel sørge for at rotere dit hoved en smule på billedet, så din pæneste side træder mere frem.

Hvis du ikke ved hvilken side, som er din pæneste, kan du med fordel eksperimentere lidt derhjemme foran spejlet. Skyd nogle fotos fra forskellige sider og vinkler og vurder så hvilke, som er pænest.

Knib øjnene sammen

Hvis du kigger på billeder af verdensstjerner, som poserer på den røde løber, vil du måske bemærke, at mange af dem gør den samme ting med øjnene; de kniber dem lidt sammen.

Dette trick er særligt brugt af mænd, men også kvinder kan have gavn af tricket, som giver et mere intenst blik, som fungerer virkelig godt på billeder.

Næste gang du skal have taget et billede, skal du helt simpelt sørge for at knibe øjnene lidt sammen. Forestil dig at du prøver at få øje på noget, som befinder sig et godt stykke væk og derfor er lidt svært at se.

Tricket er super simpelt, men ofte virkelig effektfuldt. Giv det et forsøg!

Behersk dit smil

Det er næppe nogen overraskelse, at smilet er vigtigt. Det er nemlig med et smil, du kan signalere, at du er venlig, sød, imødekommende, glad osv. Det er dog ikke så simpelt som at pege mundvigene opad, hvis dit smil skal sidde lige i skabet.

Smiler du for meget, kan det hurtigt virke påtaget og se unaturligt ud. Smiler du for lidt, kan det ligeledes opfattes negativt, for hvem gider lige tage på date med en der surmuler?`

En god tommelfingerregel er, at du skal finde et smil, som føles naturligt for dig. En måde at gøre det på, er at forestille sig, at smilet skal kunne holdes i flere timer ad gangen. Bliver det hårdt for ansigtet at opretholde smilet, kan du være ret sikker på, at du smiler for meget.