Kom i fantastisk påskehumør og glæd også folk omkring dig med fine påskenegle, der vil få smilet frem på de fleste.

Påsken nærmer sig langsomt og alligevel er butikkerne allerede fyldt op med påskeæg, chokoladeharer og påskekyllinger alle vegne.

Er du før faldet over sjove figurer og søde billeder på andres gel- negle, er her en guide og inspiration til, hvordan du selv kan skabe lignende negledesigns.

Det har aldrig været lettere at lave gelenegle hjemme, så gør dig lidt forberedelse i god tid og din påskeferie vil blive ganske gennemført.

Hører du til dem, der elsker påsken og alt, hvad den indebærer, vil du sikkert gerne tage del i alle festlighederne omkring højtiden. Og der er der også rig mulighed for lave noget i højtiden, hvad enten du skal til mange arrangementer eller hellere manifesterer påsken i form af kreative sysler eller æggejagt med andre. Endeligt kan du som overskriften antyder begive dig ud i forskønnelse med gelenegle i et påsketema.

For uanset om du er til gul og grøn udsmykning overalt i påskedagene, så er der masser af mulighed for at deltage i festlighederne med dit helt eget udtryk og du styrer helt selv, hvor “påske” det skal være. Ikke alle pynter nødvendigvis op i påsken og synes du generelt mere om det diskrete look, kan ud sagtens komme langt med bare én af påskeideer der foreslås.

Du finder alt hvad du skal bruge på Neglefeber.dk.

Lad din fantasi guide dig

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan dine negle kan se ud. Og påsken som tema har mange muligheder både i form af farvevalg og fine motiver. Med før du begiver dig ud i kyllinger og påskeæg, skal selve geleen til dine gelnegle være på plads og fremgangsmåden er i sig selv rimelig simpel.

Du kan vælge en samlet pakke som startpakken Gel Polish Premium, som indeholder de mest nødvendige ting til at komme i gang. Først renses neglen grundigt ligesom beskrevet i pakken. Din valgte gele kommes på neglene, og dertil alt det sjove i form af flere Gel polish farver, Nail Art Stickers m.fl. og så skal geleen til sidst hærdes under UV/LED lampens lys.

Har du endnu ikke besluttet dit præcise påskedesign, så find evt inspiration i de nyeste magasiner eller online medier hvor du oftest kan finde god inspiration til dine påskenegle.

Ser du på negle- forhandleres sociale profiler, vil der typisk også være gode indslag til pynt og ideer, som er i tråd med årstiden.

Det er altså blot et spørgsmål om, hvad du selv er humør til, og der er virkelig mange kreative design muligheder.

Er du helt nye indenfor området med gelenegle, kan det let virke overvældende og måske vil du høre udtryk, du ikke er stødt på før. Men negleteknik er en læringsprocess og det er helt op til den enkelte, hvor avanceret designet behøver at være. Du kan sagtens starte med en simpel baggrund af din foretrukne gelé i en farve og derefter tegne ved hjælp af Watercolor og en pensel.

Forslag til motiver kan være simple takker hen over neglen, som giver en æggeskals- effekt,  en lille kylling bestående af to gule cirkler og ansigt, hele neglen i én hel farve og med prikker på for at ligne et påskeæg, kaninører, blomster og listen kunne blive ved og ved.

Foruden tegninger findes der klistermærker, som giver nogle lettere løsninger, hvis du gerne vil lave et lille billede med flere ting på samme negl. Og Nail Art stickers findes i flere forskellige udgaver og årstider, så vil næsten altid kunne finde noget der passer. Dertil kan du komme rigtig langt med at blande farver for at opnå en spændende effekt. Neglene behøver ikke nødvendigvis at være konkrete påske motiver, men ligeså vel kan du male kanten af en fransk negl gul, lave blandede påskenegle i hver sin pastelfarve eller forsøge dig med en spændende Top coat.

Der er altid masser af ideer at finde i forhold til nail art, så det kan være en fordel at undersøge lidt forinden start, så du har indkøbt de rigtige farver og værktøjer til at begynde.

Du bliver påskens midtpunkt

Måske bør det nævnes, at både flotte og farverige negle hurtigt kan være en rigtig samtale- starter. Både unge og gamle vil sikkert ikke kunne dy sig fra at tage kontakt for at se nærmere på dine negle, og så kan du jo ligeså godt bade dig i din succes og fortælle, at du selv er designeren.

Men alt godt har som oftest også en ende. Og efter 3-4 uger vil dine negle være vokset så meget, at det bliver tid til at fjerne geleen igen. Men til den tid er påsken også for længst ovre, og så har du måske fået mod på nye spændende negledesigns.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.