At have en god garderobe kan gøre det nemmere for dig at gøre dig klar om morgenen. Hvis du ikke har et klædeskab som passer til dig, kan det være svært at føle dig tilpas i dit tøj. Det er blandt andet det, som kan gøre, at du ikke føler, at du har noget at tage på, når du kigger på et fyldt skab.

Invester i basisitems

Det er en god ide at have et godt fundament i din garderobe. Mange ender med at mangle gode basisitems, fordi de har fokus på at købe tøj, som er spændende og interessant. Selvom det er nødvendigt for at skabe en garderobe, som passer til ens personlige stil, så kan det gøre det svært at finde et outfit om morgenen. Det er ikke altid, at man nemt kan style statement-pieces med hinanden. Hvis man derimod også har gode basics i garderoben, kan man nemt fikse et outfit sammen på ingen tid. Selvom basics ikke nødvendige er det mest spændende tøj, så er det en god ide at gå efter pieces, som sidder perfekt. En god pasform kan gøre en kedelig hvid t-shirt til din yndlingsting i dit klædeskab. Klik her for et kæmpe udvalg af de største danske modemærker.

Lær din stil at kende

Hvis du kender din personlige stil, er det nemmere for dig at finde tøj, som du vil blive ved med at gå med. Hvis du til gengæld ikke er særlig bevidst om din personlige stil, kan du ende med at hoppe med på trends, som måske ikke passer til dig. Det kan blandt andet føre til et klædeskab med en masse tøj, som du ikke får brugt i fremtiden. Noget, som især kan hjælpe dig med at opbygge en brugbar garderobe, er at lære din hverdagsuniform at kende. Du har måske bemærket, at der er bestemte items, som du bruger meget til hverdag. Det kan være, at du tit vælger en bestemt type bukser eller trøje. Når du kender din uniform, kan du nemt tilføje tøj til din garderobe, som passer til.

Invester i kvalitet

Billigt tøj har en tendens til ikke at holde længe. Hvis du derimod investerer i kvalitetstøj og sko, vil de blive ved med at se flotte ud efter selv mange år. Det gør, at du vil bruge dit tøj i længere tid, og du hele tiden kan udvide din garderobe i stedet for at udskifte den.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.