Har du også altid uglet hår efter en cykeltur? Så er der råd at hente her. Håret bliver altid uglet på grund af vind og cykelhjelm. Det ligner altid at man har morgen-hår, hvilket er irriterende både for mænd og kvinder. Selvom de fleste har en børste eller kam med til at kunne lægge det strittende hår ned, så er det stadig uhensigtsmæssigt at sætte håret inden en cykeltur. Der er dog nogle råd man kan følge og afprøve for at se, om det kan redde frisuren en lille smule. Kig her for at se hvilke slags cykelhjelme og andet udstyr, der findes.

 

Råd 1: Sæt først håret på arbejdet:

Det er spild af tid at sætte håret derhjemme, da håret alligevel vil komme til at stritte efter cykelturen. For at have en pæn frisure på arbejdet eller et andet sted, så er det anbefalelsesværdigt, at vente med at sætte håret. Det er en god ide, at køre i god til tid, så du har tid til at sætte håret inden arbejde. Tag voks, børste og resten af dine hårprodukter med. Som mand er det en god ide, at lægge håret ned, da cykelhjelmen alligevel vil gøre håret fladt. Som kvinde er det en god ide, at samle håret i en hestehale, fletninger, knold eller andet, så håret ikke blafrer rundt og bliver uglet, når du cykler. På denne måde undgår man både som dame og mand at få strittet hår, der er svært at redde ud. Det kan i sidste ende spare dig et par minutter, når håret sættes på arbejdet. Der er nogle som altid har en føntørrer med, så de kan tørre håret efter en cykeltur i regnvejr. En føntørrer kan faktisk peppe håret meget godt, selvom det har været uglet.

 

Råd 2: Vælg en god cykelhjelm:

Der er mange mennesker, som vælger at lade cykelhjelmen blive derhjemme, idet den er med til at ødelægge deres frisure. Det er en meget dum undskyldning og er med til at sænke din sikkerhed i trafikken. Husk på, at ikke alle cykelhjelme er ens og at nogle dermed er mere ”hårvenlige” end andre. Det gælder om, at tjekke markedet ud og prøve nogle forskellige modeller. Frisuren har en stor rolle at spille i forbindelse med, hvilken cykelhjelm, der passer bedst på frisuren. Uanset hvilken cykelhjelm du vælger, så er det vigtigt, at den sidder godt på hovedet og er godkendt til at kunne anvendes. Din sikkerhed er det vigtigste i forbindelse med cykelture, så find en hjemodel, der både er sikker og dermed behagelig at have på.

 

Læs os her om hvordan du gør din gamle cykel topmoderne