Når sommeren står for døren, skal armene og benene vises frem, så der kan komme lidt kulør på igen efter en lang vinter. Så hvorfor ikke gå all-in? En sommerkjole kan være rigtig sød til en havefest, men du kan sagtens gøre meget mere for at få et look, som du både føler dig sexet i og som også ser sexet ud. Hvordan gør du så det? Svaret her er: Hofteholder.

Der er ikke noget så dejligt som at kunne trække i favoritsommerkjolen og at tage de flotte og farverige højhælede sko på. Men, hvis du gerne vil gøre lidt mere ud af det, kan du med fordel prøve at tage en hofteholder på og et par sexede strømper.

Hvorfor bruge en hofteholder til sommerkjolen?

I dag er det meget almindeligt at bruge strømpebukser, da de kan findes i alle mulige farver og mønstre. Men har du også tænkt, at det er irriterende, når de ruller ned? Eller ikke er så diskrete? Så er en hofteholder en god løsning, da det er en langt mere diskret løsning end strømpebukserne. For med en hofteholder kommer du ikke på samme måde til at have problemer med en strømpe, der laver en træls kant eller sætter sig midt på maven og laver to deller.

Desuden giver en hofteholder også mulighed for at finde nogle sexede strømper i et mønster, der virkelig fremhæver dine flotte ben og din kvindelighed. Det får dig ikke kun til at se mere sexet ud – det giver dig også en følelse af at være det. Netop derfor giver det rigtig god mening af bruge en hofteholder.

Hvordan bærer man en hofteholder under kjolen?

Hvis du har mod på at kaste dig ud i at overlade dig fuldt ud til din kvindelighed, men ikke ved hvordan du skal tage hofteholderen på, er det helt forståeligt. Det er nyt for mange kvinder. Men tøv ikke for herunder sætter vi dig fuldstændigt ind i, hvordan du gør.

  • Bær hofteholderen over dine trusser (du kan også bære den under trusserne, hvis du nemmere vil kunne trække dem ned ved toiletbesøg).
  • Tag dine strømper på.
  • Sæt dig ned for at fastgøre din hofteholder til strømperne. Det er en god ide at sidde ned, da strømpeholderne dermed bliver sat fast i en naturlig højde, der er behagelig for dig.
  • Åbn de klips, der er på hofteholderstropperne. 
  • Fastgør de forreste af stropperne først og tag derefter de bagerste. Du kan altid justere længden, hvis du har brug for det.

Nu er du klar til at tage sommerkjolen på og style den med diverse accessories, som får dig til at ligne en million.