Briller tjener ikke blot det formål at give et skarpt syn – de udgør også et smykke, der fuldender dit look. Brillestel kan være med til at udtrykke din personlige stil og tilføjer et unikt touch til din garderobe.

Find inspiration i skønne trends
Når det kommer til stil, så er der ingen regler! Du har måske allerede en idé om, hvilken brillefacon, farve eller stilart, der passer til dig – men lad det ikke blive en begrænsning for dig! Lad dig i stedet inspirere af de seneste trends og prøv forskellige stilarter, farver og mønstre, indtil du finder det perfekte par til dig. Måske bliver du ligefrem overrasket over hvilken brillefacon, der klæder dig bedst.

Gå på opdagelse i et udvalg af briller online, så har du allerede en idé om hvilke brillestel, der falder i din smag, inden du besøger optikeren. Du kan finde smarte briller til kvinder her.

Få rådgivning hos din optiker
Er du usikker på, hvilken brillestil du bør vælge, så vær ikke bange for at bede om hjælp og vejledning hos en dygtig optiker. Optikere finder hver dag skønne briller til forskellige ansigtsfaconer. Deres store erfaring med briller gør, at de hurtigt kan afgøre, hvilke faconer og størrelser, der vil komplimentere dig og din personlige stil.

Brilleglas er ikke ”bare” glas
Selvom nye brilletrends er spændende, så er det vigtigt at huske, at briller først og fremmest skal give dig et skarpt syn. At vælge brilleglas, der passer til din livsstil og dagligdag er derfor afgørende. Din lokale optiker kan ud fra en grundig synsprøve vejlede dig i, hvilken type brilleglas der vil være optimalt for dig at vælge i dine briller. Enkeltstyrke, flerstyrke, skærmbriller, læsebriller, kørebriller – mulighederne er mange.

Start din brillerejse ved at booke tid online til en gratis synstest og få kyndig vejledning i dit brillvalg hos Nyt Syn.

Nyt Syn er en dansk frivillig optikerkæde med 66 butikker fordelt over hele landet. Nyt Syn har etableret et tæt partnerskab med den internationale glasleverandør ZEISS. Nyt Syn har skabt et brand, der står for faglighed, passion og høj kvalitet. Læs mere her: www.nytsyn.dk-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.