Der er bare nogle items, som enhver kvindes klædeskab skal indeholde. Når du for 117. gang har tøjkrise mandag morgen, og du i forvejen er for sent på den, så vil du med den rette basisgaderobe altid have et perfekt outfit, som passer til enhver anledning. Læs med her, og få et par gode råd til basis-gaderoben. Så slipper du for at stå i en tøjkrise igen!

Jeans

Enhver garderobe bør have et par gode og slidstærke jeans. Rigtig mange kvinder anser de sorte jeans for et sikkert valg. Men cowboybuksen er heller aldrig gået af mode. Hvad enten du er til blå eller sorte jeans, er pasformen nøgleordet, når du er ude at shoppe. Der findes et væld af forskellige pasformer til enhver kvindekrop: Højtaljede, lavtaljede, smalle ben og vidde ben. Mulighederne er mange. Er du i tvivl om, hvad der klæder dine ben bedst, så konsulter dig med ekspedienten i butikken. De er eksperter i, hvad der klæder forskellige kropstyper så ved at tage en uformel snak med en sådan konsulent, er du sikker på at komme hjem med et par bukser, som er skabt til dig.

Skjorten

Hvad enten du arbejder i et miljø, hvor der er en striks dresscode eller ej, går man aldrig galt i byen med en smuk skjorte. Arbejder du på kontor, går mange efter lyse og ensfarvede nuancer. Er du i et mere frit arbejdsmiljø, kan du sagtens tillade dig at bære mere farverige og mønstrede skjorter.

Alt andet lige er den hvide skjorte en sand klassiker. Match den med et par sorte eller blå jeans og et par røde læber, så er du klar til at bruge fortovet som din catwalk.

Blazeren

En smuk blazer kan pifte ethvert outfit op. Gå efter mørke farver, som passer til resten af din gaderobe. Så er du sikker på, at du ser godt ud, lige meget hvilket outfit du tager den på til. Specielt om foråret er blazeren superpraktisk, da det ofte kan være for koldt til bare arme om morgenen men for varmt med en jakke, når solen tager til i løbet af dagen. Derudover er en blazer med det rette snit med til at fremhæve din feminine figur og understrege taljen.

Kjolen

Alle garderober bør have en helt basic, sort kjole. En af de kjoler som kan forvandle dig fra business-kvinde til dronning af natten ved blot at skifte skoene ud med et par stiletter, lidt farve på læberne og et smykke om halsen. Med sådan en kjole er du altså enormt omstillingsparat. Mangler du en flot kjole til basis-gaderoben, kan du lige nu få en rabatkode til Americandreams, der har et kæmpestort udvalg af skønne kjoler.

T-shirten

Selvom en T-shirt er noget af det mest simple stykke beklædning, der findes, kan det gøre en verden til forskel. Alle garderober bør indeholde mindst én hvid T-shirt, da man så godt som aldrig går galt i byen med sådan en på. De kommer i alverdens forskellige afskygninger. En T-shirt med v-hals er meget feminin, mens modellen med lav og rund hals er mere drenget. Alt efter hvilket outfit du har på, kan du afbalancere de feminine og elegante træk med forskellige modeller af T-shirts. Lige nu er T-shirts med print og gerne statements det mest hotte på den danske modescene. Så vov dig gerne ud i et frisk statement!