I Danmark har vi for det meste en lang, kold og hård vinter. Selvom vi er vant til de danske vintre, så er der intet, der er mere fantastisk, end når solen begynder at titte frem, og vinteren forsvinder som dug for solen. Foråret kan nemlig sætte et smil på de flestes læber. Derudover er det en god anledning til at få opdateret dit look. Hvis du er glad for at shoppe og forkæle dig selv, skal du bare udnytte den nye sæson – du bliver jo nødt til at være klar til sommeren. Her får du et par skønne tips til, hvordan du bliver sommerklar.

Få en lækker sommerglød

Først og fremmest kan gløden gøre en stor forskel. Der er naturligvis ikke så meget sol i løbet af vinteren, og derfor oplever de fleste, at huden ser lidt træt og kedelig ud. Udover at pleje huden med masser af fugt året rundt er der faktisk et par andre ting, du også kan overveje.

Du kan jo starte med at overveje at tage sol. Når solen begynder at titte frem, kan du lægge dig ud i haven og nyde solens stråler. Det kan tage lang tid at opbygge en god kulør. Men hvis du nu laver en masse havearbejde imens, så gør det ikke så meget, at du bruger lang tid i haven. Dog er det vigtigt, at du bruger en god solcreme (og rigeligt af den), da du stadig skal beskytte din hud. 

Du kan også vælge at finde en god selvbruner og snyde dig frem til den flotte kulør. Her kan det være fornuftigt at være opmærksom på indholdsstofferne. Vælg altid en selvbruner, der er så naturlig som muligt. Du kan også inkludere en god bronzer i din daglige makeup-rutine – den kan give dig en sund og smuk glød på ingen tid.

Besøg frisøren, og få en ny sommerfrisure

Dit hår indrammer dit ansigt og spiller derfor en stor rolle for, hvordan du ser ud. Så når foråret kommer, kan det være en god idé at gøre håret klar til sommertid. Du kan starte med at få det perfekte sommerklip hos frisøren. Det kan gøre en stor forskel at få lavet nogle flotte striber, få klippet nogle etager eller noget helt tredje. Hvis du vælger en god frisør, skal de også nok kunne give dig nogle gode tips.

Hårpleje er også vigtigt om sommeren, da dit hår er særligt udsat om sommeren. Sol, saltvand og klorvand er alt sammen hårdt for dit hår, og derfor kan det have behov for lidt ekstra pleje og beskyttelse. Selvom du kan klare det hjemmefra, kan det også være skønt at forkæle sig selv med en lækker behandling hos frisøren.

Opdater garderoben, så du er klar til sommeren

Du skal selvfølgelig også have pakket alle de varme uldtrøjer langt væk, så du har plads til alt det fine sommertøj. Om sommeren får du mulighed for at tage lidt flere farver på, og de mange farver kan virkelig hjælpe på humøret. 

Det kan være svært at få tøjet til at matche, når man har mange forskellige farver. Men et godt trick er at vælge 3-4 grundfarver og så købe forskellige nuancer af de farver. På den måde kan du vælge et outfit i én farve, men med flere forskellige nuancer, hvilket også skaber et flot spil. Du vil også kunne mixe og matche de forskellige farver og skabe nogle smukke, farverige outfits.

Når vi er kommet igennem sommerforberedelserne, er det endelig tid til at nyde det. Den danske sommer er noget helt særligt, og når vejret er godt, er der intet, der slår den.