Det er kun ganske få, der får tjekket deres syn i det omfang, det anbefales. Det skyldes som regel ikke, at de er imod det, men i højere grad at de ikke er klar over, at det er nødvendigt. Faktisk er der mange, der mener, at de ser fint, og derfor slet ikke får deres syn tjekket.

Hvad enten du mener, at du har synsbesvær eller ej, er det vigtigt, at du får dit syn tjekket. Den primære grund til dette er, at du ikke kun får kontrolleret dit syn, men også tjekkes for øjensygdomme. Derfor er det alfa og omega, at du ikke tøver med det.

Synsforandringer kommer gradvist

Der er mange, der ikke føler, at deres syn bliver værre, men det er ikke uden grund, at de har det på denne måde. Synsforandringer er nemlig ikke noget, der kommer fra den ene dag til den anden. Derimod er det noget, der kommer gradvist snigende.

Af denne grund er det ikke nemt at opdage, at ens syn er blevet værre, end sidst man var forbi en optiker til en synstest. Den eneste måde, hvorpå man vil kunne opdage dette, er ved at få udført en ny synstest. Derfor er det naturligvis ikke nok, at det f.eks. kun gøres hvert femte år.

Få dit syn tjekket hvert år

Vil du være på den sikre side, bør du få udført en synstest hvert år. Det anbefales desuden, at du får det gjort hos den samme optiker. Dermed kan din optiker opbevare information om dit syn, hvorved det er nemt at se, om dit syn er blevet værre siden sidst.

Bor du f.eks. i Haslev, bør du derfor finde dig én optiker Haslev, som du bruger hver gang. Ved at gøre dette vil du også kunne bestille en ny tid, når din synstest er overstået. Dermed er du sikker på, at du altid har en test i kalenderen.

Bruger du kontaktlinser eller er over 65 år?

Bruger du kontaktlinser? Eller er du fyldt 66 år? I så fald rådes du til at gå til kontrol hyppigere. Det er især tilfældet, hvis du kører meget bil. Derfor anbefales det, at man lægger vejen forbi sin optiker hvert halve år, så man er sikker på, at synet er, som det skal være.

Grunden til, at man skal gøre dette, hvis man er kontaktlinsebruger er, at det er vigtigt, at man bruger de rette linser. Kun ved at få hyppig kontrol af dit syn er du sikker på, at det er tilfældet. Derfor bør du sørge for at gøre det halvårligt.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.