Er du træt af at bruge en skraber eller ladyshaver for at fjerne hår på benene? For nogle er det noget, der fylder rigtig meget i hverdagen. Måske du ligefrem barberer dig dagligt eller flere gange i ugen? Det kan både være med til at irritere huden, ligesom det tager tid at få inkorporeret i rutinen hver eneste dag. Så måske du har overvejet permanent hårfjerning?

Der er flere forskellige måder, man kan gøre det på. Først og fremmest er der epilering, der bliver gjort med en lille maskine, der trækker hårene ud ved deres rod. Det betyder, at der går noget længere tid mellem det er nødvendigt for dig at barbere dig, fordi de skal gro helt fra ny. Når du barberer dig, er det akkurat ligesom at klippe hår – du tager ikke hårene helt fra roden, og derfor går det også lynhurtigt, før de vokser ud igen.

Hårfjerning med laser

Selvom epilering er effektivt, er der også andre behandlingsmuligheder. Har du for eksempel hørt om hårfjerning med laser? Det er efterhånden blevet ganske populært. Du kan læse meget mere om laser hårfjerning i København lige nu, men det fungerer således, at det faktisk kan bremse væksten i hårsækkene lidt efter lidt. Du vil få brug for en række behandlinger, men der går længere og længere tid mellem dem, og på et tidspunkt vil det kun sjældent være nødvendigt at laserbehandle.

Det kan være med til at give dig noget frihed i din hverdag, ligesom du måske føler dig mere komfortabel ved at vide, at laserhårfjerning er en løsning, der også virker i det lange løb. Det er altid rart at finde en behandler i København, så du ved, at det er tæt på og måske mere fleksibelt for dig. Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, så du kan føle dig i gode hænder.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.