Trendsales er en hjemmeside, der giver individer mulighed for at sælge ud af garderobeskabet, og give forudsætninger for nyt liv til det tøj du ikke selv længere for brugt. Men det ved du nok dig, hvis du allerede er en ferm trendsales bruger, der nu ønsker at arbejdere videre på dit salg af stilede vintage og secondhand items.

En professionel webshop

Om du stadig ønsker at bruge trendsales som din platform, eller har ambitioner om, at rykke ud på dit helt eget domæne, så er det vigtigt at sørge for at dine kunder føler sig trykke ved at handle ved lige netop dig. Det kan du gøre ved at fremstå professionelt på din hjemmeside eller profil, så det virker legitimt og ikke som et sted, dine potentielle kunder stoler på vil imødegå den aftale der er mellem parter i en hvilken som helst handel. Dette kan især være vigtigt, når du handler secondhand på den måde, da hver item er et unikum i butikken, såvel som det ofte er amatører, der sælger ud. Hvis du ikke har midlerne og kompetencerne til at danne et sådant forum på din egen hjemmeside, kan det være du skal blive på trendsales, der er med til at danne disse trygge for dine kunder. Ellers kan du få professionel konsultation til at få den gode webshop. Billeder til webshop kan for eksempel være fordelagtige at få hjælp til, når du vil sælge tøj, så du får nogle gode og vellignende billeder til din webshop af de forskellige items.

Udbud

Hvis du vil gøre karriere i at sælge secondhand, kan det være, det kræver mere end en standardgarderobe at skabe en omsættelig afsætning. Derfor kan det være, der skal gøres mere ud af at anskaffe et fordelagtigt udbud, der kan tiltrække en kundekreds til netop din webshop, så du kan vækste din profit.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.