Flotte negle er noget mange piger går og drømmer om, det gør jeg også selv. Og som så mange andre piger, bruger jeg også neglelak til hverdag. Jeg synes det frisker mine negle lidt op. Typisk bruger jeg bare en meget lys lyserød, som lige giver neglene et lille pift. Jeg har dog altid bøvlet med at min neglelak krakkelerede. Nogle gange følte jeg ikke engang jeg nåede at have den på, før jeg kunne se, at den begyndte at krakelere – nogle gange holdte den et par timer andre gange et par dage. Jeg har ikke været god til at finde fidusen med neglelakker. Når man endelig bruger tid på at lægge en neglelak på, så vil man også gerne have den holder!

Neglelak af høj kvalitet og pris eller ej, så synes jeg altid, at den har krakeleret kort tid efter, at jeg har påført den. Jeg har brugt mange penge på dyre lakker, men jeg har aldrig været tilfreds indtil jeg prøvede Shellac fra ICgroup. Shellac er blevet omtalt som denne banebrydende neglelak. Den hærdes under UV-lys, det vil sige, at den holder meget længere end en normal neglelak (også i forhold til de dyre neglelakker). Jeg måtte jo prøve Shellac, da jeg har så mange problemer med krakeleringen af neglelakker som jeg har. Jeg bestilte derfor en tid i København til Shellac negle behandling. Der er flere forskellige udbydere af negle behandlinger i København, men jeg er nu ret tilfreds, med WellnessKompagniet, hvor jeg også kunne booke online. Jeg kunne vælge mellem 48 forskellige farver, og hele negle behandlingen tog omkring 40 minutter. Jeg er alt i alt super glad for min Shellac oplevelse og selve negle behandlingen. Jeg var på et tidspunkt bange for, at de ville tage mere for det end aftalt, eftersom de begyndte at rette mine negle og skubbe neglebåndene op. Jeg fik nærmest en mini manicure inden Shellac. Da jeg var færdig var prisen stadig som aftalt, og jeg har aldrig været gladere for mine negle. Negle behandlingen var til en god pris, tæt på, da jeg selv bor i København, og så holder Shellac’en stadig, jeg er nu på den 10. dag. Resultatet er simpelthen blevet så godt, og jeg vil til hver en tid anbefale mine veninder, som klager over deres negle og neglakker at prøve Shellac.