At have en flot og sund hud er noget, som mange stræber efter. Men det kan være svært, og der findes ingen løsninger, som gælder for alle. Men inden du begynder at pleje huden, er der masser, som du selv kan gøre.

  • Drik masser af vand, det har indflydelse på huden. Dvs du skal skære ned på sodavand mm
  • Spist sundt! Masser af frugt og grønt påvirker huden, fordi det er fyldt med masser af vitaminer. Skær ned på slik, kager og fastfood.
  • Undgår solbadning uden solcreme
  • Vask huden dagligt, gerne med milde og skånsomme produkter

Når du har styr på dette, kan du starte med at pleje din hud med f.eks arganolie. Arganolien har et højt indhold af antioxidanter, essentielle fedtsyrer og E vitamin, som alt sammen er godt for huden.
Antioxidanterne beskytter huden mod de frie radikaler, som omgiver os, og som udtørre og øger ældningsprocessen. Faktisk er antioxidanter det eneste stof, som kan beskytte mod frie radikaler. De essentielle fedtsyrer tilfører huden en masse fugtighed og pleje. De skaber en naturlig balance, samtidig med at de sørger for, at huden har masser af fedtsyrer at arbejde med. De fleste har en hud, som er lidt i underskud af fedtsyrer og derfor er godt at tilfører en masse fedtsyrer. E vitamin gavner huden, og det giver en sund og flot hud. Så med disse tre elementer i arganolien får du en sund, smidig og flot hud på en naturlig måde.

Arganolie er meget drøj i brug, og du skal derfor kun bruge små mængder. Huden absorberer hurtigt olien, og du vil derfor opleve, at den er væk få minutter efter, at du har smurt den på. Olien er ikke skadelig, og den kan anvendes af alle hudtyper. Dog er det ikke alle, som vil opleve den samme wauw effekt, da hudtypen og kost kan spille ind. Men alle vil opleve, at huden bliver blødere, flottere og mere smidig, samt at den opstrammes og efterlades mere modstandsdygtig.

Læs meget mere om arganolie her.