Mode er for alle mennesker i alle aldre, og som nybagt mor skal du ikke snydes, selvom du måske ikke føler dig helt vildt sexet – det kan der gøres noget ved. Der er nemlig rig mulighed for at gøre lidt ud af sig selv, og det er på trods af, at din mave måske er lidt større, end den plejer at være. Vil du have nogle simple råd her, så puds dine læsebriller og hold fokus lidt endnu.

En sexet amme-bh

Ordet amme-bh får dig nok ikke til at tænke på frækt undertøj, men det burde det. Amme-bh’er er nemlig ikke en kedelig og plain løsning, som tilfældet var engang. Nej, nu kan du finde sexet undertøj, som stadigvæk har funktionen og komforten i fokus. Du kan finde amme-bh’er og tilhørende trusser med små, sexede blonder, hvilket nok skal give dig selvtillid, når du har begrænset med tøj på, og det er ligeledes noget, din partner vil sætte pris på. Bare fordi du er gravid, må du godt klæde dig som en rigtig femme fatale, og det kan det rette undertøj hjælpe dig med.

 Smukke accessoires

Det kan godt være, at det helt store fokus nu er på den lille, men husk at du stadig er en kvinde, og du har ret til at forkæle dig selv af og til. Er du ligesom størstedelen af danske kvinder er din bedste ven nok også smykker. Smykker eller accessoires er det, der sætter prikken over i’et på din påklædning i hverdagen og til fester. Så bare fordi at maven buler lidt ud, skal du stadig finde tid til at forkæle dig selv en gang imellem. Det vil hjælpe din selvtillid, men det vil endvidere medvirke til, at du holder den moderigtige stil, du går efter. Desuden er smykkerne ikke lavet til din kropsform, så selv når maven er væk, kan du stadig bruge de nyerhvervede smykker. 

En pusletaske med elegance

Pusletasken er et must som nybagt mor, og du kommer til at mangle den lynhurtigt, hvis du ikke har den klar allerede fra dag et. Det er en fleksibel lagerløsning, hvor du kan have alt udstyret til den lille, og så kan den medbringes overalt. Det kan godt være, du tænker, at den ser stor og klodset ud, men der må vi igen modbevise dig. Du kan nemlig se mere her, hvis du vil finde en stor test af de mest funktionelle samt moderigtige løsninger, når det kommer til pusletasker. De fleste i testen er designet på en sådan måde, at du ikke vil kunne se forskel på den og en traditionel taske. Selvfølgelig skal du betale lidt ekstra, hvis du vil være med på moden og stadig have alle de funktionelle aspekter, men de penge er givet godt ud.

Drømmer du om at se godt ud som nybagt mor, kan du passende bruge ovenstående råd. Ellers kan du få flere tips og tricks på http://minilove.dk.