Min mor havde altid haft de fineste smykker, hun der var nogle af dem hun kun bruger når der er en særlig anledning. De smykker hun bruger sjældent er nogle gamle arvestykker, hun har arvet af sin mor og andre kvinder i familien. Jeg elsker at se hende i de smykker, og jeg ved at jeg også kommer til at arve nogle af dem selv en dag. Ved at kigge på min mor iført arvesmykkerne, har gjort at jeg selv har fået en forkærlighed for gamle smykker, som oftest er unikke i forhold til dem, man finder i butikkerne i dag. Jeg havde længe ønsket mig at købe nogle gamle flotte brugte smykker så jeg gik indimellem ind hos forskellige guld- og sølvhandlere for at se deres udbud. Jeg havde endnu ikke fundet et smykke som jeg oprigtigt ønskede at eje indtil den dag jeg derhjemme søgte på brugte smykker på internettet.

Hjemmesider om brugte smykker

Der kom en del hjemmesider igennem, men jeg behøvede kun at skimte nogle få. Jeg fandt http://brugtguldogsoelv.dk hvor de havde nogle af de flotteste brugte smykker jeg nogensinde havde set. De var så flotte som min mors. Jeg var også ikke mindst glad af en anden grund, som var prisen på smykkerne. De havde nogle gode priser og jeg fik bestilt det jeg havde ønsket mig længe.

Da jeg havde fået smykkerne, skulle jeg kort tid efter til en fødselsdag med familien. De roste alle mine smykker og sagde, at de aldrig havde set dem hos hverken min mormor eller min mor før. Jeg fortalte at jeg havde købt nogle ”nye” brugte smykker, og flere af gæsterne ville vide, hvor jeg havde gjort disse fantastiske fund. Sidst jeg sås med min kusine, kunne jeg se en utrolig flot, gammel guldring med en sten på hendes finger, jeg kunne godt gætte, hvor hun havde købt denne ring henne.