Før i tiden var den et kendt faktum, at sort undertøj var ensbetydende med, at kvinder kunne noget i sengen og var med på den værste. I dag behøver lingeri dog ikke udelukkende at være sort, for at dette passer. Der findes mange forskellige former for lingeri, der med garanti til få din partner til at spærre øjnene op – hvad enten du er kvinde eller mand. Markedet er i konstant udvikling, hvoraf de nyere modeller blandt andet omfatter et catsuit, corsager eller chemiser – kort sagt kan man dække sig til og stadig fremstå sexet.

At fremstå sexet og uimodståelig er dog ikke svært, det eneste der kræves, er noget pænt eller uartigt lingeri, der afviger fra det man normalt har på i hverdagene. Både catsuits, bundløse trusser, chemiser eller andre former for sexet lingeri kan være et fint tillæg til den daglige garderobe og kun tages frem og bruges ved specielle lejligheder. Mange par benytter sig ofte af disse i forbindelse med bryllupsdage, årsdage eller andre begivenheder, der er et symbol for deres forhold og kærlighed. Samtidig kan disse også bruges i hverdagene til at spice tingene lidt op med et sexet rollespil.

At klæde sig pænt på i sexet lingeri vil kun være et plus for ethvert parforhold

Der er en psykologisk effekt ved lingeri, som bærer af det vil man føle større selvtillid og som beskuer vil man få vækket interesser og lyster, man måske havde glemt eller ikke vidste fandtes. Ofte vil man kun høre positive ting omkring brugen af lingeri, dog kun hvis man husker at købe det i de rigtige størrelser fra starten af. Især kvinder har her en udfordring, da bh-størrelser varierer meget fra butik til butik. Dette kan skabe problemer, hvis man køber ting hjem fra nettet, og måske ikke har et målebånd til sin rådighed for at tjekke ens egne mål. Køber man ting såsom catsuits, kostumer eller andre typer af lingeri bør man derfor have en forudanelse omkring ens mål, da disse oftest er angivet i mål såsom 100-110 cm. ved køb af f.eks. corsager.

Du bør investere i lingeri – også selvom kærlighed kan gøre blind

Det gode gamle ordsprog om at kærlighed gør blind gælder ikke når det kommer til området for lingeri og andre typer af sexede beklædningsdele. Man kan derimod sige at disse har den modsatte effekt, nemlig at der vil blive set på én med betydeligt mere lystfyldte blikke end normalt. Lingeri, kostumer og udklædning i form af f.eks. catsuit og corsager hænger oftest sammen med fantasier omkring forskellige scenarier. Dette kan være mændenes drømme om en sød lille stuepige eller at se deres kvinde i et skolepigekostume. Uanset hvilke former for lingeri man køber er man næsten garanteret at ens mænd, eller kvinder, vil finde en mere sexet. Mange bruger lingeri som lokkemiddel for at få stillet deres lyster, dette kan være i form af billeder, der tages om morgenen og sendes til partneren med en forventning om, hvad der venter dem når de kommer hjem.

Udforsk dine egne grænser med forskellige former for lingeri

Især mange kvinder oplever at støde på nogle former for lingeri og tænke; ’kan jeg tillade mig at have denne på? Vil den passe mig?’. Disse spørgsmål er ofte et udtryk for de personlige grænser man kan have omkring forskellige ting. Dog bør man ikke være bange for at iføre sig et catsuit, bundløse trusser eller andre former for sexet lingeri. Så længe man føler sig tilpas i det man tager på, vil man udstråle selvsikkerhed – uanset om det er blonder eller læder.