Der kan være mange grunde til at leje en smart badmobil. Det kan f.eks. være den helt rigtige løsning til byggepladsen, hvor de ansatte har brug for at kunne tage et bad. Med en badmobil får du et komplet badeværelse, der kan opsættes og tilsluttes, hvor der er behov for det. Bliv klogere på de mange fordele ved at leje en badmobil lige her.

En badmobil er et transportabelt badeværelse

Med en badmobil får du et toilet, en bordplade med håndvask og en brusekabine i én samlet løsning–helt enkelt er det et mobilt badeværelse på hjul. Vognen kan således både benyttes til at gå på toilet og til at tage bad. Det kan være en rigtig stor fordel på byggepladser, hvor arbejdet er ekstra beskidt, og de ansatte har brug for at få vasket kroppen efter arbejdet. Mange badmobiler indeholder ligeledes radiatorer og ventilation, som gør dem behagelige at benytte i de kolde måneder.

De mobile badeværelser er lavet i slidstærke og rengøringsvenlige materialer, hvilket gør dem til en glimrende løsning til byggepladsen som supplement til byggepladskontorer og andre toiletfaciliteter.

Tag bad, når du vil

Er du ved at renovere dit badeværelse, og har du ikke toilet eller bad i din bolig, er en badmobil også super praktisk. De fleste kan ikke fungere uden et dagligt bad, og med en badmobil slipper du for at låne din nabos bad eller at tage i svømmehallen, når behovet for et bad opstår. Et mobilt badeværelse gør planlægningen meget nemmere, da du kan bruge vognen, når du vil, som var det dit eget badeværelse.

Badmobiler bliver også hyppigt anvendt til arrangementer, hvor flere har brug for et toilet eller et bad. Den er relativt kompakt i størrelsen og kan derfor let parkeres i indkørslen eller andre steder, hvor der er småt med plads uden at genere naboer og forbipasserende.

En billig og fleksibel midlertidig løsning

Leje af en badmobil vælter ikke økonomien. Typisk koster det ikke meget mere end et par tusinde kroner for en måneds brug. Du skal dog sikre dig, at du har en nem tilslutning af el og vand til vognen.

Du har mulighed for selv at hente og montere badmobilen, men udlejningsfirmaerne gør det også meget gerne for dig. På den måde skal du ikke bekymre dig om forkerte indstillinger. Desuden er en badmobil let at transportere, hvilket sikrer en glat proces, hvor du sparer både tid og penge. Har du brug for det, kan vognen uden besvær flyttes fra lokation til lokation, da du har mulighed for at koble den på et standard anhængertræk på en personbil.

Det er således en meget fleksibel løsning til byggepladsen, eller når du i en kortere eller længere periode står uden badeværelse i din bolig. Det behøver nemlig slet ikke at være svært at opretholde en normal hverdag, når badeværelset renoveres.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.