Når vi bliver ældre mister læberne sin struktur og fylde. Læberne er en central del af hvordan vi opfatter skønhed, og derfor er det helt naturligt at drømme om en fyldigere og mere kontureret mund. Der findes heldigvis råd i dag, der man kan få gode, langvarige løsninger, der giver et naturligt resultat i Århus. Det kan du læse mere om her.

Få dine drømmelæber

Drømmelæber kan være alt fra ekstremt fyldige læber, til lidt naturlig fylde. Vi er alle sammen født forskellige, og der er ikke alle der har lige så fyldige læber fra naturens side. Derfor er det helt naturligt at ønske sig det lille ekstra, specielt hvis man er blevet ældre, og ens naturlige læber er begyndt at blive mindre. Konturerne af læberne er noget af det første der forsvinder, og det er et af de tidligste alderstegn. Man kan også skabe mere balance og harmoni i et ansigt med læbeforstørrelse, hvis man gerne vil have mere symmetriske læber, eller en større over- eller underlæbe.

De færreste ønsker sig mindre læber. Fyldige, smukke læber er et tegn på ungdom, og det kan gøre meget for dit udseende og hvilken alder du ser ud til, at du lige får lidt større læber. Der er flere måder at få læbeforstørrelse, men den mest populære, er den der hedder restylane.

Hvad er restylane?

Vil du vide hvad restylane er? Det er en ikke-permanent filler. Det vil sige, at ligesom med botox, så er det resultat du får ikke permanent. Det er et naturligt alternativ til permanente fillers, og vil forsvinde af sig selv, lidt efter lidt. Restylane består af en syre som findes naturligt i huden og som også er en populær ingrediens i hudpleje, nemlig hyaluronsyre. Den største fordel ved restylane er, at det er et naturligt middel, der ikke ændrer dit udseende permanent. Du skal derfor fylde på med restylane efter noget tid, hvis du vil vedligeholde resultatet. Dette giver også noget fleksibilitet, fordi du kan ændre lidt på resultatet og tilpasse efter behov.