Nettet har gjort, at handlen med fysiske produkter har ændret sig meget. En gang skulle man ned i byen, hvor man fysisk besøgte en butik, som havde et mindre udvalg af varer indenfor den branche, som man var på udkig efter. Sådan foregår en del handel stadigvæk, men nettet har gjort det både lettere at handle, når du vil, men også at få et større udvalg. Dette gælder især indenfor solbriller.

Mange optikere har nemlig et yderst begrænset udvalg af solbriller i butikken. Typisk er der 20-50 modeller at vælge imellem i en række mærker. Nogle vil mene, at det er mange, men det er det langt fra. Når du tjekker mange online shops, så har de flere tusinde solbriller at vælge imellem fra alle de kendte mærker. Og priserne er ligeledes meget lavere, end hvis du handler hos en dansk optiker.

Fordelen ved nettet er, at det er let og overskueligt at se udvalget, men det er desværre ikke muligt at prøve solbrillerne før et køb. Derfor kræver det også, at du kender lidt til dine mål eller dit ansigtsform, før du kaster dig ud i, at du køber et par solbriller online. Ellers risikerer du bare, at du skal til at bøvle med at sende dem retur og bytte dem til nogle andre.

Alle de store brands laver i dag nogle store kollektioner af solbriller, hvor du kan finde alle former og farver samt designs. Nogle af de mest populære mærker er Rayban, Tom Ford, Lacoste, Emporio Armani, Giorgio Armani, Calvin Klein, Carrera, Diesel, Oakley, Nike, Gucci, Christian Dior, Roberto Cavalli, DSL55, Balenciaga, Chloe, Pilgrim, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Mercedes, Dunhill, Moschino, YSL, Hugo Boss, Ralph Lauren mm.

Der er rig mulighed for, at du kan finde lige præcis det par, som passer dig perfekt. Og mange solbriller holder i længe.

Se et stort udvalg af billige designer solbriller her.