Du kender det godt. når du endelig finder et reol til din stue der er til at betale samtidigt med at det er smart og moderne, så kan du næsten være sikker på at du ikke er den eneste der er faldet for det. Så smart og moderne: Ja, unikt og fremtidssikret: Nej

Med en reol fra Ramwerk kan du få en reol der både er unik, smart, moderne og fremtidssikret samtidig med, at du selv uden ekstra omkostninger, kan ”re-designe” den når du syntes din stue skal have et nyt ”look.”

Ramwerks reoler er opbygget med moduler som både kan stilles på gulvet eller hænges på væggen, dette giver dig et næsten uendeligt antal kombinations muligheder.

Modulerne fås i 10 forskellige farver du kan nemt designe reolen så den passer til den stil du har i din stue. Du kan også få låger og skuffer der passer ind i modulerne.

Udover modulerne kan både hænges på væggen er der også lavet en sokkel til modulerne, så du kan også vælge at stille dem direkte på gulvet. På den måde kan du designe et Tv-bord der passer til din egen unikke stil eller du kan vælge at lave en mere traditionelt udseende bogreol ved at stable flere moduler oven på hinanden.

Ramwerk har lavet en online designer så du nemt kan sidde foran din computer og prøve dig frem med flere forskellige design til du er tilfreds.

Du kan helt uforpligtende prøve online designeren og se hvor nemt det er at designe møbler til din stue, der er også masser af inspiration at hente på Ramwerks hjemmeside.

En at de helt store fordele du får ved at vælge Ramwerk, er at hvis du efter nogen tid er blevet træt af stilen i din stue, kan du fordi det er moduler nemt ”re-designe” og sætte modulerne sammen på en helt anden måde.