Jeg er modeblogger og størstedelen af min hverdag går med research efter nyeste trends inden for mode og skønhed. Det er en del af min univers, så derfor optager det størstedelen af min tid, og jeg er altid nysgerrig efter, hvad der kommer ud, hvilke tøj kollektioner, hvad er tøjet inspireret af, motivet for netop valget af sådanne mønstre og farver osv.

Jeg kan tale om mode i mange timer, og mange i min omgangskreds er ligeså meget interesseret i mode som jeg selv. Jeg skulle til en mode opvisning i udlandet med min veninde og glædede mig rigtig meget, fordi netop denne opvisning skulle sætte standarden for trends dette efterår.

Showet var rigtig inspirerende og da vi kom hjem igen, gik jeg på internettet for at researche yderligere. Jeg fandt tøj fra Rick Owens kollektionen som bare satte et punktum for, hvad der er in og trendy denne sæson. Tøjet fra Rick Owens er råt, inspireret af naturen, årstiden og ikke mindst eventyr og individualitet.

Jeg blev hypnotiseret af tøjet og for et øjeblik drømte mig væk til at jeg gik ligeså stille og var eftertænksom i en skov en skøn efterårsdag. Tøjet fra Rick Owens har et unikt design og passer perfekt til årstiden. Jeg fandt noget tøj jeg bare måtte eje så jeg bestilte. Jeg skulle til et interview med et livsstilsblad en af de efterfølgende dag og valgte at iklæde mig mit nyindkøbte tøj fra Rick Owens.

Det var en fuldtræffer. Journalisten var henrykt over mit fund og måtte vide mere om, hvor jeg havde fundet sådan noget trendy tøj henne. Jeg blev fotograferet i mit outfit fra Rick Owens til bladet, og har efterfølgende fået rigtig mange kommentarer om mit tøj i bladet. Andre kvinder, ligesom jeg selv, er draget af kollektionen fra Rick Owens.