Til Charlotteville Fisherman Festival fejres Tobagos fiskere og deres skytsengel St. Peter. Dette gøres især d. 29. Juni, hvor det er St. Peters dag.

Dagen starter med en morgengudstjeneste. Herefter er der en række sjove aktiviteter på programmet for eksempel tovtrækning, sejlkonkurrencer, svømmekonkurrencer og meget mere. I løbet af dagen disker Charlottevilles borgere op med lækre retter, så du har noget at styrke dig på.

På Tobago spilder man aldrig chancen for at holde en fest, og derfor afsluttes Charlotteville Fisherman Festival også med et brag af en fest, der varer helt til den lyse morgen, hvis du altså kan følge med de lokale.

Charlotteville er en traditionel fiskerby og betegnes af mange som en af Tobagos smukkeste byer. I Charlotteville ser du det ægte Caribien, som det var for 20 år siden. Området er fuldstændig uspoleret, med smuk natur med hvide sandstrande og turkisblåt vand.

Vil du opleve Tobagos mange feriemuligheder, kan du til sommer rejse med Top Tours via London fra 8.998 DKK. Til vinter kan du rejse med Apollo fra København til Tobago fra kun 14.548 DKK.