Hvis du er nybegynder i forhold til selv-stimulation, er du landet det helt rette sted. Herunder finder du nemlig en guide til, hvordan du som kvinde onanerer bedst muligt.

At skrive en guide til, hvordan man som kvinde onanerer bedst, er faktisk lidt svært, hvilket skyldes, at kvinder har meget forskellige præferencer i forhold dét at blive stimuleret intimt. Det, der får en kvinde i stødet, tænder nødvendigvis ikke en anden.

Det gælder dog for alle kvinder, at de lettest kommer ved at få stimuleret klitoris. Der kan dog være stor forskel på, hvordan de ønsker klitoris stimuleret, hvilket blandt andet hænger sammen med anatomiske forskelle. Ingen kvinder er bygget ens, og der kan eksempelvis være stor forskel fra kvinde til kvinde på, hvor følsom klitoris er.

Prøv dig frem med onani

Hvis du er helt grøn i forhold til onani, så er vores klare anbefaling, at du prøver dig lidt frem med dine fingre.

Forsøg at køre et par fugtige fingre op og ned og fra side til side ad dine klitoris. Prøv også at se, hvad der sker, hvis du arbejder med cirklende bevægelser. Variér intensiteten og mærk efter, hvad du er til. Mange starter blidt og bygger løbende op.

Klitoris er ikke det eneste, du skal lege med. Også skamlæberne skal stimuleres, da også berøring af disse kan føre til stor seksuel nydelse. Igen bør du prøve dig frem, hvad angår bevægelser og styrke.

Du bør også overveje at prøve at føre en eller to fingre op i skeden. Rigtig mange kvinder har nemlig lettere ved at komme, hvis de mærker en eller anden form for penetration.

Vær tålmodig

Det tager lang tid at lære sig selv og sin krop at kende. Du skal derfor ikke forvente at blive en mester-onanist fra dag 1.

En kvinde har klart lettest ved at komme, hvis hun er afslappet, hvorfor dette også er noget, du skal arbejde med.

De første gange vil det måske være lidt grænseoverskridende for dig at pille ved dig selv, og det vil kunne forpurre dine chancer for at komme. Lad dig ikke slå ud af det.

Onani skal ikke nødvendigvis føre til orgasme hver gang – slet ikke i begyndelsen, hvor det vigtigste er, at du lærer dine egne lyster og præferencer at kende.

Få hjælp af udstyr

De første mange gange, hvor du leger med dig selv, kan du sagtens nøjes med bare at bruge dine fingre. Det vil vi sågar anbefale, da du bør holde tingene så simple som overhovedet muligt. Der er sgu nok at holde styr på i forvejen.

På et tidspunkt vil du dog være blevet så tryg ved onani og din egen seksualitet, at du kan overveje at involvere lidt sexlegetøj. Der findes rigtig mange gode dildoer på markedet, og flere af dem vil uden tvivl kunne løfte kvaliteten af din onani til nye højder.

Mange dildoer kan nemlig vibrere og dermed stimulere klitoris på en måde, du aldrig vil kunne lære at gøre med dine fingre.

Ligeledes vil dildoer kunne stimulere dig i skeden på en måde, som dine fingre ikke vil kunne gøre grundet deres form og størrelse.

Eksempelvis vil en g-punktsdildo kunne hjælpe dig med at ramme og stimulere det berygtede g-punkt, hvilket vil kunne føre til magiske g-punktsorgasmer, der vil give dejlige rystelser ned gennem hele din krop.