Vi holder ikke længere snakken om undertøj for os selv. Nu deler både modebrands og influencere alt fra udsmykninger til barmen og denim-bh’er, som selv den mindst modeinteresserede kan føle sig draget af. Selv om man ikke skal følge enhver trend, kan man godt få lidt inspiration her. Fra soveværelset til catwalken, her er de nyeste trends, du skal holde øje med.

Fra basic til blonder

Mens basic bh’er i beige og sort har været en del af mange kvinders garderober, er blonderne nu tilbage i stor stil. Sofistikerede og smukke designs som dem fra det franske brand chantelle indtager nu catwalken. Man har endda set kendisser bære blondeundertøjet uden på tøjet, fordi det er så elegant. 

Natkjoler i gaden

Det var til et Prada-show, at vi fik øje på denne overraskende trend. Natkjolen behøver nemlig ikke kun at være forbeholdt soveværelset, for nu kommer vi til at se dem på gaden. Sammen med en blazer og et par stiletter, har man med natkjolen et elegant outfit. Det er også perfekt til stranden som en kjole over bikinien. 

Nylonstrømper i farver

Det er ikke et nyt koncept, men nylonstrømper i pangfarver, blonder og nye designs kommer vi til at se meget mere af. Det bliver især de forførende nylonstrømper med blonde strømpebånd, som bliver synlige i modeverden. Vil man gerne opfriske sin garderobe, men har ikke det største budget, er nylonstrømper oplagt tilbehør. Har man et par i lilla, lyserød eller blå, kan det pifte ethvert kedeligt outfit op. 

Trekant-bh

I 2022 var en stor trend inden for bikiniverden at vende sin trekant-bikini om, så man fik et helt nyt look. Det blev så populært, at bikinimærker begyndte at producere deres egen. Den lille trekant-top har nu fundet sin vej ind i modeverden, hvor man til modeuger har set mærker som Tom Ford og Ludovic de Saint Sernin fremvise de små bh’er. Under en gennemsigtig glittertop vil en flot trekant-bh være oplagt til et outfit i byen. 

G-strenge

Hvis man så på moden i 00’erne, ville man se synlige g-strenge alle vegne. Den populære trend med at lade g-strengen være synlig under ens jeans er nu kommet tilbage. Og det betyder, at vi blandt andet på catwalken kommer til at se flere bukser, hvor g-strengen lige titter frem. Det er en trend, der hurtigt springer i øjnene, og derfor er den ikke for alle. Men hvis man vil lege og eksperimentere lidt, er det et godt sted at starte.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.