Det er et vigtigt element, at man er god til at passe godt på sig selv, og det kan føles særligt tiltrængt i de kolde og grå vintermåneder. Når man skutter sig i de små hjem, kan lysten til selvforkælelse blive endnu større end normalt. Der er heldigvis flere ting, du kan gøre for at passe på dig selv, blandt andet at sørge for at få nok mineraler og vitaminer, herunder magnesium og D-vitamin.

Sørg for at få nok mineraler og vitaminer

Gennem kosten får man den bedste og vigtigste optagelse af mineralet magnesium. Det findes i de fleste fødevarer, særligt grønne bladgrøntsager og nødder, men det kan alligevel ske, at man ikke får nok af mineralet gennem sin kost. Fordi optagelsen er så vigtig, er der udviklet et kosttilskud, som du kan tage, hvis du føler behov. Tilskud af magnesium kan købes her.

Det er dog vigtigt at påpege, at tilskuddet udelukkende er et supplement, og ikke kan stå alene eller erstatte en varieret kost.

Udover at få nok af mineralet, kan det være værd at overveje at tage tilskud i form af vitaminer. Særligt D-vitamin er et populært vitamintilskud i løbet af de kolde måneder.

Få en god nats søvn

Noget andet du kan gøre for at være god ved dig selv er at gøre dit for, at du sover godt om natten. Der er mange ting, man kan gøre for at sove ordentligt om natten – herunder sørge for ordentlig dyne og pude, have en god seng og tænke over sine søvnvaner.

Brug tid på selvforkælelse

Du kan også med fordel tage tid ud af kalenderen, hvor du prioriterer selvforkælelse og selvpleje. Det kan gøre underværker at sørge for at passe på sig selv, blandt andet ved at bruge tid på at gå til frisøren eller kropspleje.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.