Det kan godt betale sig at bruge tid på at forkæle dig selv og bruge tid på dig selv. Det kan blandt andet være, at du bruger tid på at lave det, som gør dig glad, såsom at tage et langt boblebad, løbe en tur, gå til frisøren eller lignende.

Når du laver ting, som du elsker at lave, viser det sig både i krop og sjæl. Der er mange fordele ved at være glad. Du bliver mindre stresset og ser positivt på flere ting i livet. Hvis du føler dig glad, føler du dig også ofte skøn og lækker udseendemæssigt. Et smil kan gøre dig ekstra tiltrækkende. Når du er glad, viser det sig derfor både indvendigt og udvendigt. Vi hjælper dig her med at finde måder, hvorpå du kan forkæle dig selv.

Få glæden ind i hverdagen med små ændringer

Du kan selv gøre mange ting, som gør dig glad. Det behøver ikke at være store omvæltninger, men ting, som kan hjælpe dig til at tænke mere positivt i hverdagen. Det kan være de helt små ting, som ikke kræver meget af dig, som eksempelvis at smile, bevæge dig og få nok søvn. Du kan faktisk blive gladere af at smile mere og på den måde “fremtvinge” glæden.

Motion kan blandt andet virke stressreducerende og angstdæmpende, og på den måde kan du få glæden ind i hverdagen. Motion hjælper selvfølgelig også på dit udseende og giver dig en fit figur. Det er derfor en win-win situation. Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at få din søvn. Din nattesøvn er afgørende for dit velbefindende og din daglige glæde.

Lav de ting, som giver dig glæde

Find ud af, hvilke ting du godt kan lide at lave. Hvad er det for nogle aktiviteter, som du bliver mest glad af? Er det at koble af med dit strikketøj eller en god bog? Det kan også være, at du kobler af og bliver underholdt med et online spil, som eksempelvis Live casino. Her kan du få en kombination af afslappelse og underholdning, og det kan gøres derhjemme under dynen i sengen.

Det kan også være, at du elsker at være i haven. Måske du så skal overveje at få et drivhus, så haveglæden kan vare ved i vinterhalvåret. Find derfor ud af, om du kan lave dine yndlingsaktiviteter endnu mere i dagligdagen og på den måde få glæden ind.

Stress af og find ind til dig selv

Hvis du føler dig stresset, er det svært at føle glæden. I situationer, hvor du føler dig stresset eller hvis du generelt har en tendens til at fokusere på det negative og stressende, fremfor det positive og glade, så tag en kort pause og luk verden ude. Gør det til en vane at fokusere på dig selv – eventuelt en time hver dag eller når du har tid til det.

Du kan afstresse og fokusere på dig selv på mange forskellige måder. Du kan blandt andet give dig selv en afslappende ansigtsmassage, hvor du under og efter massagen kan føle dig fuldstændigt afslappet.