De fleste ved sikkert godt, at det er vigtigt at passe på vores hud. Det kan nemlig give en masse trivsel og velvære i hverdagen at have en hudplejerutine, der fungerer. Men det kan også godt virke lidt uoverskueligt at komme i gang med hudplejen. I dag er der nemlig et hav af forskellige produkter og tips og tricks, som bliver anbefalet på kryds og tværs. Det er slet ikke til at vide, hvor det er bedst at starte. Men heldigvis findes der også måder, hvorpå du kan gøre hudpleje simpelt. Det kan du læse mere om i denne guide.

Prøv dig frem med Cosrx

Der er som nævnt mange forskellige mærker, der sælger hudplejeprodukter. Men hvis du gerne vil have et særligt et af slagsens, skal du måske prøve dig frem med mærket cosrx. Mærket er koreansk og hører derfor ind under det såkaldte K-beauty. Cosrx er særligt godt for dig, der på den ene eller anden måde døjer med problemer i forhold til din hud. Det kan for eksempel være, at du oplever at få acne eller har uren og fedtet hud. Her kan Cosrx være en god ven i nøden, så du skal derfor ikke være bange for at prøve de spændende produkter fra mærket.

Gør hudpleje til en vane

Det kan være meget fint at købe en masse gode hudplejeprodukter hjem, men det gør nu ikke megen forskel, hvis de bare står og samler støv i toiletskabet. Derfor kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at sørge for at gøre hudplejen til en vane. Det kan være svært i starten, men med lidt selvdisciplin og gåpåmod bliver det meget nemmere efterhånden. Du kan også forsøge at gøre hudplejen til noget ekstra hyggeligt – for eksempel ved at høre musik eller en lydbog imens. På den måde vil du forbinde din hudpleje med noget sjovt.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.