Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker flotte negle, og siden jeg for ca. fire års tid siden blev bidt af en gal negle tekniker, har jeg fået prøvet en del negle produkter.

Efterhånden er min datter også blevet så gammel at hun tænker på at se godt ud. Puha, det er sikkert noget med drenge at gøre, det mindes jeg selv noget om da jeg var teenager. men da jeg var teenager i starten af årtusindskiftet, der husker jeg at neglene bare var en biting. Man lod dem gro så meget man kunne, filede dem, og så smed man en klat neglelak på efter bedste formåen.

I dag kan udstyr til rigtig professionel negle art købes overalt på nettet til priser hvor alle kan være med. Min datter har længe plaget om at få sit eget neglesæt og i går kom det så fra nail4u.dk.

Vi havde bestilt et gele negle sæt samt lidt forskelligt tilbehør af glimmer og farver. Hele aftenen hyggede vi os så med at lave negle på hinanden, dog var jeg mest prøvekluden. Det var den sjoveste aften vi har haft længe, og min datter er nu klar til at tage på stranden med sine veninder, med ny bikini og flotte negle på både tæer og fingre.