Efterårets og vinterens mange bryllupper står lige for døren, og det betyder samtidig, at de mange københavnske gader bliver fyldt op af forventningsfulde, glade – og til tider stressede – kommende brude. De er selvfølgelig alle på udgik efter den perfekte brudekjole, som skal være prikken over i’et på den vigtigste dag i deres liv.

Med et stort udvalg af brudekjoler København bliver du nemt forsikret om, at der er lige præcis den kjole, som du leder efter. Om du så går den helt traditionelle vej eller mere er over i noget nyt og spændende, så kan du være sikker på, at der findes en kjole lige efter din smag i en af de mange københavnske brudebutikker.

Her finder du en miniguide til, hvordan du nemt kommer til at ligne en hel million på din og din partners helt store dag.

Først punkt på listen: Brudekjolen

Det første punkt på listen handler selvfølgelig om at finde frem til den helt rigtige brudekjole. Men i dette først skridt vil du finde flere underliggende skridt. For hvis du vil forsikre dig selv, at du ender ud med en helt perfekt kjole, er der nogle enkelte trin, du skal igennem først.

Det er altid en god idé at starte ud med en generel forståelse af, hvordan du i store træk ønsker, at kjolen skal se ud. Har du ikke gjort dig selv nogle gode overvejelser, inden du besøger en af de mange brudebutikker, vil du i det øjeblik, du træder ind i butikken, helt sikkert blive overvældet.

Byg hele dit bryllupslook op med dine accessoires

Næste skridt i denne miniguide kan med fordel allerede prikkes hul på, imens første punkt bliver gennemført. Her taler vi naturligvis om de mange accessoires, som også skal være en del af hele bryllupslooket.

Her skal der igen gøres en hel del overvejelser. Det handler her om at få styr på alt, der har at gøre med resten af looket – brudesko, handsker, jakker osv. Men det handler også i høj grad om at få en idé om, hvordan man ønsker, at ens hår skal se ud – og hertil naturligvis også i hvilken stil ens slør skal være.

For at være forsikret om at hele bryllupslooket kommer til at være kordineret smukt, kan det klart anbefales at påbegynde anden fase, inden første fase er afsluttet.

Nu er du klar – husk at nyde jeres store dag

Når du er kommet igennem både første og andet trin og derfor nu står tilbage med det smukkeste bryllupslook bestående af den helt rigtige kjole og de mest perfekte accessoires, er du klar til sidste trin. Nu er det nemlig blevet tid til at nyde den helt specielle dag.

Det er helt centralt, at man som brudepar husker på at nyde dagen, mens den er der og ikke tænker for meget på alt den planlægning, der ligger bag. En bryllupsdag kommer kun én gang i livet, og den skal nydes fuldt ud. Nyd dagen med din partner og alle jeres tætteste omkring jer.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.