Fem ting enhver strandsild skal have med sig

Sommeren er officielt startet og det er tid til en tur på stranden. Her findes der ingen undskyldning for ikke at se lidt godt ud. Med storbarmede bikinibabes og lækre livvagter omkring dig, er presset enormt, hvis du gerne vil skille dig ud som en rigtig Pamela Andersson. Men med disse fem gode råd til oppakningen, går du aldrig galt i byen.

Sprøjtebalsam

Stranden kan være hård ved dit hår, lige fra tørre og kedelige pletter til roddet og glansløst hår efter en dukkert. For at undgå det, skal du altid have en sprøjtebalsam med i din taske, så du kan sparre en masse timer på at tørre og udrede dit hård senere. Forlad huset og sørg for du ser godt ud, så skal sprøjtebalsamen nok hjælpe dig det sidste stykke.

De perfekte solbriller

For at bevare skønheden, uden at øjnene ser trætte ud, bør du anskaffe dig et par fede solbriller til strandturen. Det fede ved solbriller er, at de findes i så mange forskellige designs. Gå efter et par tætsiddende briller, der passer perfekt, hvis du har en rund ansigtsform. Derimod skal du vælge nogle med lidt mere vidde, hvis dit ansigt er aflangt. Ovalle briller kan også være det, der passer dig bedst.

Smartphone

Smartphones er ligeså vigtigt et redskab som læbestift i disse dage, så når du ikke plasker rundt, kan du holde dig ajour med hvad der sker på de sociale medier eller spille nogle spil mens du solbader. Sider som www.online-casino.dk er optimeret til tablets og smartphones, så du kan brænde tiden af, mens du hygger dig.

En sexet solhat

Intet ser bedre ud, end en strandsild med en flot og klassisk strandhat kombineret med et par flotte solbriller. For at beskytte hele din krop mod solen, bør du vælge en solhat med stor og bred skygge.

Solcreme

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt, at du vælger en god solcreme at tage med dig i din strandtaske. Du skal vælge en solcreme med den rette solfaktor, så du stadig får en flot og gylden solbrun hud. Cremen skal dog stadig have en vis solfaktor, så du ikke ender ud som en solskoldet skid.