Måske er du overordnet tilfreds med din stil men har længe tænkt over, hvordan du kan skabe et nyt look uden at gå for meget på kompromis med dig selv. Det kan være, du gerne vil give din stil en smule mere feminitet men uden, det bliver for pyntet. Heldigvis kan du sagtens få et mere feminint udtryk uden at miste din egen personlige stil – det handler bare om at føle dig tilpas og vælge de rigtige accessories.

Køb de rigtige smykker

Ønsker du at udstråle mere feminitet, kan de rigtige smykker være et godt og håndgribeligt sted at starte. Generelt findes smykker i forskellige priser og kvaliteter, så uanset budget og smag er der gode muligheder for, at du finder noget, som passer lige til dig. Hos Camilla Krøyer Jewellery finder du smykker i god kvalitet til overkommelige priser. Smykkerne er smukke og feminine men med et råt udtryk.

Du har altså god mulighed for at købe nogle smykker, som giver lige det udtryk, du ønsker, og hvor du samtidigt undgår at føle dig for pyntet. Hvis du forelsker dig i mange forskellige smykker, er det heldigvis intet problem. Du behøves ikke have dem alle på samtidigt, da det er en fin løsning at have øreringe på én dag og halskæde den næste.

Finder du med tiden ud af, at du kan lide en kombination af flere af smykkerne samtidigt, kan du sagtens gøre dette, og du får mulighed for at sammensætte lige det unikke udtryk, du ønsker.

Eksperimentér med din garderobe

Måske har du aldrig været typen, som bruger smykker, eller måske ønsker du at kombinere dine nye smykker med en ny tøjstil. Det kan også være, at du med tiden har vænnet dig til dine nye smykker, men samtidigt føler, at der mangler noget. Dette kan løses ved at genoverveje dit tøjvalg. Du behøves ikke nødvendigvis udskifte hele din garderobe med nyt tøj, da du kan komme langt med at tænke i nye baner og kombinere dit tøj på nye og mere feminine måder.

Det kan være små ting, som bidrager til at du kan føle dig mere feminin. Udskifter du eksempelvis dine jeans under kjolen med strømpebukser, vil dette være en nem måde at få et mere feminint udtryk. Nogle lyse farver vil også være mere feminine end mørke og grålige toner – derfor spiller farvesammensætningen altså en stor rolle for det feminine udtryk.