Kunne du godt tænke dig et smykke, der viser hvor meget du sætter pris på et venskab? Så er et veninde armbånd måske en ting, du kan overveje. Mange børn og teenagers er glade for venindesmykker, så man kan vise sin veninde, hvor meget hun faktisk betyder. Det er enten rigtig fint som en gave – men det kan også være noget, I får lavet sammen, så det bliver en fælles oplevelse hele vejen igennem.

Der findes armbånd i både guld- og sølvfarvet, så uanset hvad du foretrækker, er det muligt at finde et, du godt kan lide. Armbåndene kan indgraveres på indersiden, så i dagligdagen er det et helt simpelt smykke, men du vil altid kende til indersiden og vide, hvad den betyder for dig, uanset hvad der er indgraveret – det kan for eksempel være jeres navne eller noget andet, der betyder noget for jer.

Venindearmbånd til voksne

Det er ikke kun børn og unge, der kan gå med venindearmbånd – for nogle er det akkurat lige så vigtigt med et symbol på venskabet i voksenlivet, og heldigvis er armbåndene så tidløse, at de sagtens kan benyttes af voksne. De fungerer godt sammen med andre smykker, og du kan nemt få dem til at passe til både ring, ur og halskæde, uden du skal kæmpe specielt meget for det – så har du altid smykker tæt ved dig, der betyder noget.

Smykker er universelle, og der er ikke et smykke, der er ment til en bestemt anledning – det er akkurat som du ønsker det. Hvis du vil bruge armbåndet i anledninger, hvor der er en forventning om pænt tøj, fungerer det rigtig godt, men et venindearmbånd kan akkurat lige så godt blive brugt i hverdagen, hvor det måske faktisk er vigtigere for dig at vise jeres venskab frem. Det er helt op til dig at bestemme.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.