Mange kvinder, og et stigende antal mænd, ønsker sig en flot og strålende hud, for en smuk hud signalerer overskud og rigdom og får os til at fremstå attraktive. Læs med her, hvor vi giver dig gode tips til at opnå og bevare en smuk hud i tre, lette trin.

Mennesket har alle dage yndet at gøre sig fine for at fremstå tiltrækkende overfor det modsatte, eller måske det samme, køn, og ansigtet er det første, vi lægger mærke til, når vi møder et nyt menneske. Både gener, livsvilkår og flere andre faktorer spiller ind, når det gælder vores hud, men der er flere ting, vi selv kan gøre for at imødegå følgerne af disse.

Fjern din makeup, selvom du er træt

Det første trin i hudplejens tretrinsraket er afrensning af huden. Her kan du vælge et lækkert mærke som eksempelvis det danske Skøn Skincare. Makeup skal fjernes og huden skal renses. Selvom du er træt om aftenen og bare gerne vil i seng, er det vigtigt alligevel at samle de sidste kræfter og rense dit ansigt, for der er kontant afregning næste morgen, hvor din hud vil fremstå langt pænere, hvis du bruger de to minutter på at fjerne makeup og vaske dit ansigt.

Øjenmakeup fjernes effektivt ved at vride to vatrondeller op i varmt vand, påføre makeupfjerner og blidt trykke rondellerne mod øjnene i 15 sekunder, hvorefter du nemt kan tørre din mascara, øjenskygge og eyeliner bort.

Din hud har brug for fugt

Efter fjernelse af øjenmakeup skal dit ansigt vaskes med en mild ansigtsvask, og herefter er det tid til fugtighedscreme. Der er mange gode mærker at vælge mellem, men selv en ganske almindelig fugtcreme fra apoteket eller materialisten kan være helt fin. Du kan dog også vælge en creme med særlige egenskaber som antiage eller andet, men det vigtigste er, at du giver din hud noget, den kan arbejde med i løbet af dagen eller natten.

Beskyt din hud mod solen

Det sidste trin i din hudplejerutine bør til dagsbrug være solbeskyttelse. Solen er skøn, men desværre er dens skadelige stråler en af de ting, der ælder huden allermest. Derfor anbefales det som minimum at benytte solcreme hele sommerhalvåret men også gerne om vinteren, da UV-strålerne er til stede hele året, men dog i langt større mængder fra maj til oktober end resten af året.

Faktor 50 vil for nogle lyde ganske voldsomt, men det er ikke for meget, og slet ikke, hvis man, som mange her på vore breddegrader har, har en sart, lys hud. Gør det til en rutine ikke at forlade hjemmet uden solbeskyttelse, og top eventuelt op i løbet af dagen, hvis du befinder dig udenfor.

Med disse tre, enkle trin er der garanti for en smukkere hud, og derudover kan du også med fordel have både kost, søvn og rygning i tankerne. Rygning mindsker hudens elasticitet, og kan gøre den grå og livløs at se på, så også derfor betaler det sig at lægge tobakken på hylden og i stedet bruge pengene på en god solcreme og måske en gang sushi, for fed fisk har vist sig at være særdeles gavnlig for vores hud.

Foto:

https://pixabay.com/photos/skincare-cleaning-skin-cotton-pads-1461395/


-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.