Blazere – de klassiske (og dyre) items

En blazer er et super vigtigt stykke tøj i en garderobe med en klassisk stil. Der findes virkelig mange unikke og stilede blazere i diverse forskellige materialer, farver og designs. Desværre er lækre, unikke blazere noget af det som de fleste designere også har en klar holdning om, hvor mange penge de skal have for, og for bare lige at slynge et tale ud er 1000 kroner ikke en pris, der er uhørt for et stykke tøj i denne kategori. Du har dog muligheden for at få mange lækre blazere til en langt lavere pris end designernes første bud, hvis du kigger dig lidt omkring.

Køb blazere fra en outlet

Det er her outlets kommer ind i billedet, som redningen til dig, der gerne vil have fingrene i de lækreste stykker designertøj, men som ikke har mulighed for eller er motiverede til at hoste op med pengesedler af firecifrede beløb. Outlets er jo i generelle termer en gave som sendt fra himlen til dig, der ønsker specielle og unikke items til lave priser, og blazere er et sted, hvor du virkelig kan være heldig at spare penge.

Det er ofte nemt at spare som minimum 50 procent af den oprindelige pris, når du køber en blazer i en outlet, og hvis du er rigtig heldig, kan du få dem til en pris, der nærmest svarer til at de bliver foræret til dig. Led rundt omkring, og gør dig ikke klar til at købe før du finder en blazer, der er unik i sin stil, og som derfor vil kunne give dig lidt ekstra opmærksomhed hver gang, du tager den på. Du kan bruge en blazer sammen med stort set alt andet tøj – kjoler som sæt med bukser og en top, så sørg endelig for at købe dig en blazer, som du føler dig rigtig godt tilpas i.