Som kvinde vil du gerne skabe den nye smukke udstråling baseret på en feminin stil og en stimulerende energi der opfrisker dig som kvinde korrekt?

Selvfølgelig vil du det, men problemet er dog, at ingen ting kommer nemt og det kræver en del arbejde i hverdagen at forandre tingene. Derfor kan du bruge de 3 gode skønhedstips, som du får præsenteret lige her, til at gøre nemmere for dig selv, så det smukke udseende kommer ved hjælp af daglige skønhedsvaner.

Start med din kost og drikkelse

Det første man altid skal starte med er den sunde kost og væske indtag. Det gamle udsagn om at man bliver hvad man spiser er sandt, så derfor er det livsnødvendigt at være sund indvendigt for at være sund udvendig.

Den menneskelig krop er bygget på vand og derfor har dit hår, negle, hud og organer brug for vand til både at regulerer og udrense alle stoffer. Hvis du ikke gør det, så vil du opleve at håret bliver mere tørt, huden mere senet og dine negle vil også miste deres energi.

For at imødegå det så gør det til en vane at indtage imellem 4-8 glas vand om dagen, hvilket burde være nemt nok, det svære er at huske at gøre det.

Udover den nødvendige væske så skal du også have de nødvendige vitaminer, mineraler og varieret kost. Hold dig fra for meget sukkerindhold i kosten da sukker vil binde sig til proteinerne i huden og gøre den stiv og uden elasticitet.

I Danmark har vi et afslappet forhold til alkohol men det vil dehydrerer din hud og kan forøge chancen for hurtigere rynker, hvis du overdriver indtagelse af alkoholen, hvilket diverse hudpleje produkter ikke har store chancer for at reparerer på.

Husk at solen ikke altid er venlig

Selvom du sikker ved det, så skal du dog huske på hver dag at selvom solen er lækker, så er det ikke en ven af din hud.

Beskyt din hud med den rigtige solcreme hvor faktor 30 burde være minimum som en god daglig vane.

Husk altid at fjerne makeuppen inden sengetid

Fjern din makeup inden sengetid hvis du vil undgå at makeuppen giver skader på huden. Makeup der ikke bliver fjernet når du sover, vil tilstoppe dine porer og skidtet kan danne problemer for huden såsom tør hud, bumser og generel uren hud.