En af de mest almindelige skønhedsproblemer er cellulitus, som også kaldes for appelsinhud. Det er en tilstand, hvor fedtceller i bindevævet bliver skuffet op mod overfladen, hvilket resulterer i ujævn hud. Flere ønsker at reducere forekomsten af appelsinhud, men det kan være svært at behandle. Cryoterapi, også kendt som kuldebehandling, er en procedure, der muligvis kan hjælpe med at forbedre hudens udseende og gøre huden glattere. Det kan du læse mere om i dette indlæg.

Kuldebehandling i skønhedens navn

Cryoterapi involverer anvendelse af ekstrem kulde til at behandle hudproblemer på det område af kroppen, der skal behandles. Der er flere måder, hvorpå cryoterapi kan udføres, men den mest almindelige metode er at bruge en cryosauna. Her udsættes kroppen for meget lave temperaturer i nogle minutters varighed. Dette skulle være med til at øge blodgennemstrømningen, hvilket for nogle kan resultere i en glattere og mere fast hud. Derfor siges det, at Cryoterapi kan hjælpe med cellulitis behandling.

Der er ikke garanti for, at det vil eliminere appelsinhuden helt. Vær derfor også opmærksom på, at det kan være nødvendigt med flere behandlinger for at opretholde resultaterne. Du bør stadig tage vare på din hud ved f.eks. at spise sundt, drikke masser af vand og beskytte din hud mod solen.

Research før brug

Før du beslutter dig for at få cryoterapi, fordi du ønsker at få en flottere hud, er det vigtigt, at du:

  • Sørger for at tale med din læge om dit helbred og eventuelt andre behandlingsmuligheder, da cryoterapi kan være en intens behandling.

  • Gør din research om, hvordan behandlingen foregår, og er opmærksom på bivirkningerne, som kan opstå både under og efter behandlingen.

  • Vælger en professionel cryoterapiklinik med veluddannet fagpersonale, der har erfaring med at udføre behandlingen, og de rette certificeringer.

  • Overvejer, om cryoterapi er den rette behandling for dig.-----------------------------------------------------------------------

Beautyblock Præsenterer: Danske Garnbutikker


Rito

Rito forhandler garn og hobbyartikler - KLIK HER (De siger: "Det er nemt og billigt at købe online hos Rito")

Strikkes

Strikkes har et stort udvalg af garn, strikkeartikler og opskrifter - KLIK HER

StofGiganten

StofGiganten forhandler et stort udvalg af metervarestoffer både almindelige og økologiske, snitmønstre og sytilbehør - KLIK HER (Noter lige dette er en stofbutik - ikke en garnbutik)

 

Håber du finder det du skal bruge 🙂

Find flere lokale muligheder her.