Et hårspænde er både sødt og praktisk. Det kan være med til at vise, hvilket køn dit barn har, når hun er helt lille, og kan senere være praktisk i forhold til at holde hår væk fra ansigtet.

Der findes i dag en masse forskellige former for hårspænder, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan sætte din datters hår. Helt fra hun er helt lille, kan du bruge hårspænder til at sætte håret med. Hvis du har en pige, hvor andre har svært ved at se, om det er en dreng eller en pige, kan et fint hårspænde med en sløjfe være med til at gøre, at det bliver nemmere at se det.

Efterhånden som din datter bliver ældre og får mere hår, kommer der kun til at være flere muligheder i forhold til, hvordan du kan sætte håret op. Du kan bruge hårspænderne til at holde håret på plads, når du sætter hendes hår op med hestehaler eller rottehaler. Der vil typisk altid være noget hår, der gerne vil ud, men det kan du holde på plads med hårspænderne. Find fine hårspænder til dit barn her.

Hold pandehåret væk, mens det vokser ud

Har din datter haft pandehår, men drømmer hun nu om at få langt hår, kan hårspænder også være en god løsning i forhold til at holde pandehåret på plads. Det er superirriterende at have langt pandehår, der falder ned i ansigtet. Det er derfor vigtigt, at du sørger for, at det bliver sat godt fast med nogle holdbare hårspænder.

Om morgenen kan du hjælpe din datter med at sætte håret, men det er også en god ide, at det er nogle spænder, som hun selv kan sætte i. Det er med til at gøre, at hun selv kan rette på dem, når der er brug for det i løbet af dagen.

Lad din datter selv vælge spænder

Når din datter bliver ældre og selv begynder at danne sig en mening om, hvad hun godt kan lide at gå med af tøj og accessories, er det selvfølgelig vigtigt, at du tager hende med på råd. Det smarteste er, at du tjekker, at det er nogle gode og holdbare spænder, og at hun så selv får lov til at vælge farven på dem. Dermed vælger hun selv udseendet, samtidig med at du sørger for, at der er styr på praktikken.

Når du kigger efter praktiske hårspænder, er det også en god ide, at du sørger for, at det er nogle, som din mand også kan finde ud af at åbne. Dermed er det ikke kun dig, der kan hjælpe din datter med at sætte sit hår.

Et smart trick for mænd, der har problemer med at sætte en hestehale og efterfølgende sætte hårspænder i, er, at de tager støvsugeren til hjælp. Ved at sætte en elastik om støvsugeren, suge håret ind, der hvor hestehalen skal være, og så komme elastikken i håret, gør det meget nemmere for fummelfingrede fædre at sætte hår. Bagefter er det nemt og hurtigt at komme hårspænder i.